Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Queen of nothing. naplója


Nin-chan [77033 AL], gazdája Queen of nothing.
2018-06-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/77033
2018-06-15

Sosem gondoltam volna,hogy elveszítem.. Már legelső alkalommal ő volt a legszimpatikusabb oktató. Az oktatási módszere az elején nem jött be, de idén elkezdett tanítani és azt gondoltam,hogy együtt megcsinálhatjuk. Szigorú volt valamilyen szinten, de sosem éreztem a felettesemnek, inkább mint barát tekintettem rá.
"Neked nem fáj a kufferod?" Imádtam minden egyes poénját, nagyon laza volt, úgy éreztem sosem elég belőle.. Bármikor összeültem volna vele egy jó beszélgetésre is, vele akartam megírni a pótvizsgáim is, mert tudtam,hogy lazán fogja kezelni.
Nagyon fáj,hogy itt hagyott. 10 hónapig voltunk távol, de több emberről is ő jutott eszembe és alig vártam,hogy újra lássam.
Sajnos csak pár óra erejéig tudtunk együtt repülni... de az aláírása örökké ott lesz a naplómban. Köszönöm Gábor, hogy megmutattad a repteret,hogy bevezettél a repülésbe. Tudom,hogy nem bánod,hogy ezt a karriert választottad, még ha ilyen csúnya véget is ért. Imádtál a levegőben lenni, pont mint én. Tisztában vagyok vele,hogy egyszer én is így fogom végezni, de más életutat el sem tudok képzelni magamnak..
Túl hamar itt hagytál..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat