Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gábor Gabriel Gabrew Gabriella naplója


A kis törpe, ki novelíró [202343 AL], gazdája Gábor Gabriel Gabrew Gabriella
Gáborajánl: Van/fr nemcsak gb/de

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202343
Gáborajánl: Van/fr nemcsak gb/de

Most már tudjuk, hogy az olvasás fontos, a könyv kincs, a szöveg csodálatos, a tudás értékes. Van magazin, újság, zsebkönyv, kiskönyv, könyv, füzet, manga, olvassatok ezeket ...
Számos dolog elvezeti az embert a szöveg tanulmányozásához, legtöbbször a szabad idő, az idő elütés, a szöveg olvasásból lesz az olvasás, majd az érdeklődés a témák iránt, végül témák rajongása, és legvégül gyűjtőszenvedély. De még ekkor sem jutunk el mindig a könyvtárba. A könyv kereskedelem ma már széles kínálat, adunk, veszünk, ajándékozunk, de mikor jutunk el oda, hogy csak lapozgatunk? Esetleg kikölcsönzünk? Akár könyvesboltból!!! Hát, ehhez kell a szókincs és a szavak szeretete!
Mint látjátok, naplóm képei animés library book read girl-ekből készülnek, és most ajánlok az angol (gb-en) és a német (de-at-dk) mester írókon és olvasókon kívül franciát és oroszt is. Francia: Asterix és Obelix, írta René Goscinny, rajzolója Albert Uderzo, oroszból Tolsztojt és Puskint, mint elismert magyar hírnevű orosz irodalmárok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat