Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miniBUD naplója


miniBUD [128016 AL], gazdája miniBUD
2021-12-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128016
2021-12-14

Nagyon nyugodt volt a mai éjszaka, mindenféle stressztől mentes. Megetettem a kis tevénket, mert mióta Bohi elutazott senki nem törődik vele. Nagyon remélem hogy most már hazatér a kurókalandjairól mert nélküle unalmasak a műszakok. Örömmel olvasom, hogy most már Rockmert is vezeti a naplónkat, így már mindhármunk idegösszeroppanásait nyomon követhetitek.
Csilla

14:16

Kellemetlen de sikerült ismét Kisé késnem. Dóri nem repesett az örömtől kezdem eléggé unni hogy csalódást okozok mindenkinek körülöttem.
Borzasztó állapotokban van a belem a szecsuáni csirkés kurvaanyámtól amit coppoltam a sparban bár lehet az alap helyzetemet több indokkal okolhatnam.
Borzasztóakat fingok egesz nap és nagyon fogy a pénzem, jön a karácsony is nem tudom képes leszek a pénzelni snüsszfüggőségem, valószínűleg nem és a doboz amit tegnap vettem száraz mint a retek szóval ismét nyithatom a tárcám majd.
Találkozom ma Márkkal már várom megint rég láttam az öreget bár az tény, hogy nem telt el több mint egy év most mint az előző talink előtt. Rárakok UFCben egy háromszöget a faszimra vagy egy spinning back kicket aztán vágja mi a stájsz.

Egész sok ideje ekhoe és atka keringő című száma megy a fejemben, nagyon sikerült elkapnia a gimi vége tematikát az osztálykép albumnak, örülök, hogy szalai és valter kezelésbe vették a srácot kíváncsi leszek miket rak még a későbbiekben.

Szeretném végre rendezni nőügyeimet de tegnap sikerült még tovább bonyolítanom a egészet egy újabb tényezővel amikor kajak csak spanolni meg sörözni mentem el talizni egy csajjal. Fasz televaaaaaaaaaaaaaan túl sok a kapa bruhuhuh tudom, 'geci nehéz lehet ' meg 'fúha tesó sajnálom, hogy mekkora problémáid vannak' de bazmeg elegem van az egészből fűzzön az több mint egy lányt akinek buzi mindkét apja ez nem nekem való.

Holnap találkozunk kedves napló

@rockmert



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat