Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Adam naplója


Artúrító [20296 AL], gazdája Adam
2022-11-06 Teveszülinap!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/20296
2022-11-06 Teveszülinap!

Elérte a 100 napos kort a tevém! Szinte hihetetlen! Ebből is látszik, hogy napi 5-10 percnyi tevékenységgel mennyi időt el lehet pazarolni!
Legalább ha napi 1-1 új szót tanítana meg az oldal valamilyen idegen nyelven (mennyivel hasznosabb lenne)!

Ami még cikibb, hogy fel is köszöntött az oldal. Kerek 1 napi szuperteveség jár a szülinaposnak. Se több, se kevesebb.
(Ami például arra jó, hogy az 5 percnyi szórakozást nyújtó flash játékokat az oldalon amiből simán találni jobbakat más oldalon ingyen... És már nem is működnek modern böngészőkön... Na azokat kerek 1 napig ki lehet próbálni. Persze csak ha több héten át megtanítottuk őket a tevénknek.)

Na de ha ez nem lenne elég ciki, még jó alaposan lejmol is egy kört az oldal... Mondván a totál értéktelen datolyából, csak és kizárólag ma dupla annyit kaphatok. (Ami nyilván jobb ajánlat, mint csak azért datolyát venni, hogy visszaadva a datolyát később jobb áron vehessem a datolyát! De akkor is!)

Esetleg akit érdekel, itt az üzenet! Maradjon meg az utókornak :).

Boldog teveszületésnapot!

Abból az alkalomból, hogy megint eltelt száz nap tevéd életébõl, Doki a mai napra SzuperTevévé változtatta kedvencedet. Úgyhogy ma megismerheted a szuperteve lét összes elõnyét - kipróbálhatod azokat a trükköket, amiknek van SzuperTrükk változatuk, benézhetsz a SzuperTevéknek fenntartott fórumszobákba, és ez még nem minden! A mai napon - mivel tevéd szuperteve - három helyett hat datolyát kapsz, ha rendelsz magadnak! Ha tetszik a szuperteveség, hosszabbítsd meg az egy napot harminc, kilencven, vagy akár 180 nappal a tevédnél!

Teve legyen veled!

TeveClub



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat