Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eperke naplója


tutti-frutti [76847 AL], gazdája Eperke
Na ezt olvasd el!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/76847
Na ezt olvasd el!

Sajnálom hogy egy kicsit elhanyagoltam a tevém és a naplómat de nem voltam itthon. Szegeden voltam egy előadás félén. Akit érdekel az nézze meg a www.nagyito.hu honlapot. Nagyon jól éreztem magam és rohadt jó volt. A 2éjszaka alatt 6órát aludtam összvissz. Az nem sok. Mivel most vagyok 9-dikes ezért az osztály új ás itt kurva jól összeszoktunk. Természetesen nem hagytuk aludni az oktatókat mert mindenki rohangált össze vissza és csak éjfélkor volt takarodó!!!! Én hajnali 4kor aludtam el és 7kor már keltem is. De az nap nem voltam álmost mert azt a 3órát teljes csendben és nyugalomba aludtam!
Tiszta pörgés volt az egész. A kiscsoportos foglalkoás is nagyon állat volt. Rengeteget röhögtünk és szívattuk egymást.
Pl.: az összes kilincset bekentük fogkrémmel. mindenki belenyúlt volt olyan aki 5-5-6szor is! :) vagy az ajtóra ki kelett írni hogy ki lakik az adott szobába és összecseréltük. Így leírva ezek gyenge poénok de egy kis pia után már fetrengtünk a röhögéstől. Nem mindenki ivott.Pl.: én.
Ezerrel nyomattuk a zenét és táncoltunk!
De a legjobb az csak most jön!
Az utolsó nap este tök sötétbe bekötött szemmel végig kelett menni egy kötél pályán. Vagyis egy 300m hosszú kötelet kötöztek fához bokorhoz és amihez még tudták. Nagyon állat volt. Évával utol értük egymást és együtt mentünk. Az egészet végig káromkodtam! Elküldtem mindent és mindenkit melegebb éghajlatra. És persze az oktató ott jött velem! Ezt csak akkor tudtam meg amikor végig mentem és mondta!
És még le is kamerázták!Ezt kapd ki! Szerencsére olyat nem vettek fel amikor csúnyát mondtam de volt egy két érdekes beszólásom! Akit érdekel a felvétel az írjon.
Még rengeteget tudnék írni de nincs kedvem és dolgom van!
na hy
majd holnap is írok



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat