Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Újra lent!

Kedves Naplóm!

Ma újra lejöttem Miklósra, mivel otthon nem tudom azt az adót fogni, amin a Kalmar-Debrecen meccs ment.

Tegnap este a naplóírás után megnéztem a Magyarország-Olaszország női vizílabda-mérkőzést. A lányok szépen lemosták az olaszokat, ahhoz képest, hogy gyakran voltak reménytelen helyzetben.

Reggel felkelek és bekapcsolom a tévét. Tévénézés közben egy kicsit elszunditok. Hát nem akkor csönget a postás. Egy küldemény jött anyunak, s nekem alá kellett írnom, hogy átvettem.

Viszonylag későn jöttem le (kb. délután 1-kor), mert kikellett kalkulálnom a neten, hogy hány pontom az egyetemi felvételinél, mert már hetek óta nem tudom megnézni, mert azon az oldalon karbantartás volt. 266 pontom van. Ha holnap ez alatt van a ponthatár, akkor fel vagyok véve. Remélem, hogy így lesz. S mást is meg kellett néznem a neten.

Csepelig lejöttem tömegközlekedéssel, és onnan meg apám hozott le ide.

Még jó, hogy lejöttem, mert otthon a vizílabda-meccset sem tudtam volna nézni. Így is csak a harmadik negyedig tudtam nézni a Németország-Magyarország meccset, mert közben kezdödött a focimeccs, így azt néztem. Utána tudtam meg, hogy 7-7 lett a vízilabda eredménye.

A Lokinak nagy szerencséje volt, mert majdnem kiesett a Ligából. 3:1-re nyert ugyan a Kalmar, de összesítésben a Debrecen győzőtt. Jövőhéten az észt bajnokkal fog megmérkőzni. Remélem akkor sikeresebbek lesznek.

Holnap megyek haza, mert valamilyen papírt haza kell vinnem az anyunak innen.

Körülbelül ennyi.

2009. július 22.
Szigetszentmiklós







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat