Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

laca1991 naplója


Mr. Csámpi [251259 AL], gazdája laca1991
Felvettek!!!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/251259
Felvettek!!!!!

Kedves Naplóm!

Bocs, hogy nem tudtam tegnap írni. Tegnap délután egy áramszünet tette üzemzavarossá a modemet.

Tegnap egész hajnalban olvastam, ezért elég fáradtan kelltem fel. Reggel tévéztem, de utána átmentem a nagyszüleimékhez reggelizni. (apám és az anyai nagyszüleim két szomszédos lépcsőházban laknak).

Aztán 11:45-ös busszal feljöttem. Anyám elé mentem a munkahelyére. Innen anyám volt kolléganőihez. Ezután hazajöttünk.

Itthon megnéztem a Magyarország - Üzbegisztán női vízilabda-meccset. A meccs után elmentünk vásárolni. Kivételesen Óbudára, a Kolosy térre mentünk el, a volt lakásunk környékén lévő boltba.

Ezután kimentünk a Millenárison lévő rendezvényre, amin kihirdették a ponthatárokat. Nekem 266 pontom volt, s a ponthatár 265 pont lett. Azaz éppekhogy, de FELVETTEK!!!!!

Ezután beugrottun a megdöncibe. Itt anyámmal röviden megüneppeltük a felvételt. Ezután hazamentünk. Itthon viszont azzal kellett szembesülnünk, hogy a délutáni rövid áramszünet - amit a szomszédok okoztak - üzemzavart okoztak a gépnél. Felhívtuk a szerelőket, de csak ma tudott jönni.

Ma reggel megint tévézéssel indult a nap. Dél körül elindultunk itthonról. Megnéztük az egyetemet. Meg akartuk lesni, hogy kiket vettek föl, de volt kirakva. Megkérdeztük a portást - aki csak két hónapja van ott -, hogy hol van a tanulmányi osztály. A másodikra irányított, de nem volt ott. Ezután elmentünk vásárolni és megint mentünk a megibe (ez ritka) Óbudán.

Hazajöttünk. Hazaérkezés után rögtön jött a szerelő. Sikerült megjavítani. Innentől a nap eseménytelen. Holnap megint megyünk le vidékre, de viszont holnap rögtön jövünk haza.

Körülbelül ennyi!

2009. július 24.
Budapest



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat