Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

laca1991 naplója


Mr. Csámpi [251259 AL], gazdája laca1991
Már csak egy hét

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/251259
Már csak egy hét

Kedves Naplóm!

Már csak egy hét és megyek le a Balcsira. Már alig várom. Most tényleg kell a pihenés, mert a következő egy év (már az egyetemen) nem lesz könnyü.

Ma megint voltam lent Miklóson. Viszont lefelé menet megnéztük a postaládát, s láttuk, hogy megjött a levél az egyetemről. Benne volt a részletes tájékoztató, hogy kell beíratkozni az egyetemre. A beíratkozás szeptember 2-án lesz délután 1-kor, de előtte délelőtt 9-kor lesz egy kritériumvizsga. Egy kicsit murisnak találtam azt, hogy még be sem íratkoztam az egyetemre, de már íratni akarnak velem egy dogát. De viszont, ha jól látom, akkor csak elméletre kérdeznek rá, abból meg amúgy is jobb vagyok.

A nagyszüleimnél bableves és paprikás tojás volt. Finom volt. Nagyon nem tudtunk sok ideig maradni, mert jöttünk haza. Viszont apa is itt tölti a hétvégét, s remélem holnap este is marad.

Még mielőtt hazajöttünk, bementünk a MOM-parkba bevásárolni.

Egy kicsit ideges lettem most este, mert néztem a Szerbia-Spanyolország vízilabda meccset. A spanyoloknak drukkoltam, s erre meg nem kikapnak. Na mindegy, majd jővöre.

Körülbelül ennyi.

2009. augusztus 1.
Budapest



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat