Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

laca1991 naplója


Mr. Csámpi [251259 AL], gazdája laca1991
Újra lent!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/251259
Újra lent!

Kedves Naplóm!

Ma újra lejöttem Miklósra, mivel otthon nem tudom azt az adót fogni, amin a Kalmar-Debrecen meccs ment.

Tegnap este a naplóírás után megnéztem a Magyarország-Olaszország női vizílabda-mérkőzést. A lányok szépen lemosták az olaszokat, ahhoz képest, hogy gyakran voltak reménytelen helyzetben.

Reggel felkelek és bekapcsolom a tévét. Tévénézés közben egy kicsit elszunditok. Hát nem akkor csönget a postás. Egy küldemény jött anyunak, s nekem alá kellett írnom, hogy átvettem.

Viszonylag későn jöttem le (kb. délután 1-kor), mert kikellett kalkulálnom a neten, hogy hány pontom az egyetemi felvételinél, mert már hetek óta nem tudom megnézni, mert azon az oldalon karbantartás volt. 266 pontom van. Ha holnap ez alatt van a ponthatár, akkor fel vagyok véve. Remélem, hogy így lesz. S mást is meg kellett néznem a neten.

Csepelig lejöttem tömegközlekedéssel, és onnan meg apám hozott le ide.

Még jó, hogy lejöttem, mert otthon a vizílabda-meccset sem tudtam volna nézni. Így is csak a harmadik negyedig tudtam nézni a Németország-Magyarország meccset, mert közben kezdödött a focimeccs, így azt néztem. Utána tudtam meg, hogy 7-7 lett a vízilabda eredménye.

A Lokinak nagy szerencséje volt, mert majdnem kiesett a Ligából. 3:1-re nyert ugyan a Kalmar, de összesítésben a Debrecen győzőtt. Jövőhéten az észt bajnokkal fog megmérkőzni. Remélem akkor sikeresebbek lesznek.

Holnap megyek haza, mert valamilyen papírt haza kell vinnem az anyunak innen.

Körülbelül ennyi.

2009. július 22.
Szigetszentmiklós



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat