Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

laca1991 naplója


Mr. Csámpi [251259 AL], gazdája laca1991
Újra itthon

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/251259
Újra itthon

Kedves Naplóm!

Bocs, hogy nem tudtam írni az elmúlt három nap alatt, de pont este volt itt karabantartás, és nem tudtam idejönni.

Szombaton hazjöttem. Anyám lejött Miklósra, és délután apám hazhozott minket. Aztán, miután hazaértünk utána elmentünk apám egyik ismerőséhez Gazdagrétre. Kocsival csak ötpercre volt innen. S mikor elindultunk onnan, akkor ért ide Budára a vihar. A Törökbálinti úton szabályosan meneteltek az orkánerejű szél mozgatta letört ágak, lombok, újságpapírok.

Miután hazaértünk, akkor ért minket a meglepetés. Miután apám letúsolt (apám itt töltötte a hétvégét), anyám akart menni, csakhogy a víz az nem volt. Anyubetelefonált a központba, azok azt mondták, hogy hajnali egyre lesz víz, mert a Bürök utcában eltörött egy főnyomócső. A központ tévedett. Nem egyre lett víz, hanem fél háromra.

Vasárnap nem történt semmi fontos. Apu levitt minket a Moszkva térig. Ő onnan ment haza, mi meg bementünk a boltba vásárolni. Megvettük a bérletet, aztán hazamentünk.

A mai nap se volt valami különös. Megnéztem délelőtt a Magyarország - Kanada férfi vizílabda-világbajnokság csoportmeccsét. Szépen játszottak a fiúk: 15-6.

Holnapután megyek le Miklósra, már alig várom. Aztán csütörtökön megtudom, hogy felvettek e az egyetemre vagy sem.

Körülbelül ennyi.

2009. július 20.
Budapest



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat