Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
A kakukkos kurva anyjukat! -.-"

2014-04-30

http://www.origo.hu/itthon/20140428-elkeszult-a-nemzeti-alkoholstrategia.html

HA EZ IGAZ, én megsértődöm. Ugyanis. HA EZ IGAZ, akkor a magyar felnőtt ember annyira sincsen emberszámba véve, hogy mindent elvesznek tőle, ami akár csak egy kicsit is boldogabbá tette átlagosan nettó 51.000-98.000-es fizetéséből.

Elegem van, hogy mindent kontrollálni akarnak 40-50 éves szüzek. Mindenbe beleokoskodnak, mindenbe beleszarnak, ami az embereknek boldogságot okozott. Legközelebb mi jön? Betiltják a PC játékokat? Vagy beépítenek számlálókat a számítógépekbe, hogy napi két óra után aznapra kikapcsoljon, és ne lehessen visszakapcsolni? De most komolyan... Ennyi erővel nem akarják betiltani a hurkát, a kolbászt, a tepertőt, és egyáltalán a zsírszalonnát? Csúnya rossz! Hízlal, és a koleszterint is összebassza! Jajj jajj! Évezredekig ették az emberek a kolbászt, sütve, főzve, vagy csak nyersen, kenyérrel. Senkinek semmi baja nem lett. Az ősmagyarok azt sem tudták, hogy mi az a rák, a koleszterin, a szívbetegség, stb.

Szerény véleményem szerint, az ÖSSZES magyar orvosi egyetemet be kellene záratni. Kivételt képez a szülészet, a fogászat, és a sebészet. E háromra szükség van. Pont. A sok intoleráns antialkoholista faszfejjel pedig a sortűz elé! Én sem kötözöm meg őket, taposok a lábukra, és miközben ordítanak, itatom meg velük a fél üveg töményet húzóra. És magasról szarok rá, hogy a buzi apja, és a kurva anyja alkeszek. Ne vetítsék rám/ránk a szülei faszságát! HAGYJANAK BÉKÉN! NE! AKARJANAK! MEGVÁLTANI! Bassza meg! Én sem ugatok bele hogy a sok kretén a hidrogénezett növényi zsíros, szar morbid ápdéte cuccokat eszi-issza. Dacára annak, hogy ezek jóval károsabbak, mint egy jó pálinka, vagy egy jó sör. HA bármi megszorítás jön, én esküszöm, szétütök köztük! És nem leszek egyedül. Hát nem képzelik!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat