Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

Harana adatlapja

Teve neve: mazsola9 / Sorszáma: [124359 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy lány,
magassága: 155 cm, súlya: 60 kg.

Születési idő: 1994-11-21 (26 éves)
Horoszkóp: skorpió
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
A haja... hosszú
Stílusa: egyedi

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/124359
Ez Ő!

(ஜ۩۞۩ஜ) ­­­­­­­­­­­­­­
SHUT UP AND ENJOY THE  ;MUSIC!
(ஜ۩۞۩ஜ) 

Szia!

Itt teveclubon már 9 éves korom óta fenn vagyok. :D Nagyon sokat jelent nekem ez a teve , mert minden mi rég volt szép volt. :)
Nem igen van kedvem írni most magamról....


Amiket nem szeretek:
Utálom a kétszínű, hazudozós embereket! Ki nem állhatom őket... Az életben sokszor csalódtam, és elég sok tapasztalatot gyűjtöttem emberek terén... Hihetetlen milyen romlott emberek is élnek ... De hát az élet nem lenne izgalmas, ha csak a jók lennének és rosszak nem! ^^ Na de akkor is! Azért nemár... A mai fiatalokban pl a segítőkészség, egymással törődés egyáltalán nincsen meg!! Jó kivételek mindig akadnak hála az égnek, és aki ezeket a kivételeket ismeri legyen nagyon hálás, és soha ne hanyagolja el őket!! :) Ha az emberekben nagyobb összetartás lenne akkor sokkal jobb volna ez a világ!! Csak sajnos ez egyre rosszabb és rosszabb lesz... Nem tudom mit kéne tenni hogy jobb legyen... Azt hiszem semmit! :/ Hmmm..

Szerintem eléggé sokat írtam... Gondolataim meg ilyenek... ^^ Lehet túl sokat is.


Amire büszke vagyok:

Részt vehettem Miyavi koncerten 3 alkalommal is, és a harmadikon közös kép is sikerült, beszélhettem is pár szót vele, ráadásul a nagyszerű dobosával Boboval is csinálhattam 1 képet, és nagyon rendes volt! Még hazafele mikor a taxiban ültem ott is integetett nekem vissza!! *__* Na és a csodálatosan jó nővéremre! Sokat köszönhetek neki.. :')

Ha barátkozni szeretnél, akkor nyugodtan dobj meg egy levéllel! Nem harapok! ^^
farkasrekaboglarka@gmail.com Itt az e-mail-em is ^^ Itt annyira nem vagyok fenn, csak épp, hogy megetetem a kis tevém, és megtanítom. :D fbookról is lehet szó, ha szimpatizálunk eléggé egymással, és nem fújt ki a témád annyinál, hogy "szia mizu? semmi ott? semminél" x'D Sajnos csak ilyen emberek vannak már többségben. Na de Bye-bye! Sayonara! :D
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat