Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

Gada adatlapja

Teve neve: James teve / Sorszáma: [134082 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy fiú,
magassága: 180 cm, súlya: 55 kg.

Születési idő: 1990-06-06 (30 éves)
Horoszkóp: ikrek
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: zöld
Haja színe: szőkésbarna
A haja... rövid
Stílusa: vidám

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/134082
Ez Ő!

Sziasztok sokaknak Pisti, és sokaknak Pityu vagyok... Nevezz ahogy akarsz, nekem mindegy. :P Kösz hogy felnéztél az adatlapomra, és még mielőtt unott tekintettel kattintanál tovább, legalább szánj meg egy pillantással. ...Megvolt? Köszi, hogyha akarod, mostmár továbblapozhatsz, de ha valóban érdekellek, akkor üdvözöllek a TTC gumiszobájában - vigyázz, a kényszerzubbony szűkös is tud lenni. :P

Nah, akkor kezdjük el a bemutatkozást. Egy farmon születtem, Mátraháza közelében, anyám varrónő volt, apám pedig disznóvadász, ami azt jelentette, hogy nem mindig jöttek ki anyámmmal!... Najó, hagyjuk a hülyeséget, Pesti - pontosabban négykeri - gyerek vagyok, és büszke is vagyok rá kérem szépen! Sokat szoktam lógni a barátaimmal, imádom őket. Kedvenc törzshelyünk általában a Pláza, de leginkább járkálni szoktunk, erről rengeteg videót is készítettünk - melyekről, és természetesen rólam is, bővebb információt majd tőlem tudhatsz meg - privát beszélgetés kapcsán, amit valszeg az MSN-en fogunk lefojtatni. (Amennyiben képes vagy tovább görgetni az egeret, a címemet is megtudhatod.)

Teveclubos barátaim:

Mr.Sexy: Más nevén Rédey, illetve Attila, ha szereted Spongyabobot, és az IQ-dat lassacskán megelőzi egy vaddisznó, akkor bátran keresd fel. (Mindezen dolgoktól eltekintve, azért Ő is jó fej. :P)

Tevelefani: Fánika, a dinamikus kiscsajszi. :)) nagyon jófej, és nagyon jókat lehet vele beszélgetni. Sok boldogságot kívánok, remélem sokáig együtt maradtok az Ádámmal!!!

Apropó, MSN-címem: chyst_5@hotmail.com

Na zárom soraim, gondolom ennek örülsz, pápá, pápa mindenkinek.

Írta: Egy őrült teve
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat