Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

Jómagam adatlapja

Teve neve: BÁtor / Sorszáma: [13571 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy ,
magassága: -, súlya: -

Születési idő: 2004-04-04 (19 éves)
Horoszkóp: kos
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe:
Haja színe:
A haja...
Stílusa: tucat

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/13571
Ez Ő!

"Kicsoda-micsoda vagyok hát? A válaszom: végösszege vagyok mindannak, ami előttem történt, mindannak ami voltam amit láttam amit tettem, és mindannak amit velem tettek. Mindenki és minden vagyok, akinek és aminek létét-a-világban befolyásolta az én létem. És mindaz én leszek a halálom után is, ami másként történt volna, ha én nem vagyok."
Salman Rushdie: Az éjfél gyermekei

"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozz onnan, ahonnan elmentél."

Néha nyitva kell hagynunk az ajtót, engedni, hogy besétáljon rajta a legnagyobb álmunk. Talán egy férfi, vele együtt a szerelem, a boldogság, talán egy jó hír, amitől napjaink máshogyan telnek, talán egy barát, aki visszaadja mindazt, amit eddig az évek eloroztak. Talán besétál az egészség, fölszabadítva testünket a folytonos kíntól. Csak ne felejtsük el nyitva hagyni az ajtót, hisz mind várunk valamire! Mindannyian álmodunk.
Sarah Garden

A madarak és a virágok azért boldogabbak az embereknél, mert nincs fogalmuk a jövőről, nincsenek szavaik, és amiatt sem nyugtalankodnak, hogy mit gondolnak róluk társaik.
Próbáld ki csak egy nap: ne aggódj, ne félj, ne izgulj a holnap miatt! Ma élj!
Paulo Coelho

"Amikor a boldogság egyik kapuja bezárul, egy másik kinyílik előttünk. Néha olyan sokáig nézzük a bezárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik kinyílt." (Helen Keller)

"A megértés a legvilágosabb bizonyítéka nem az, hogy szó nélkül megértjük egymást, hanem az, hogy nem félünk megbeszélni egymással a dolgokat." (A. Oakwood)

"A leggyönyörűbb emberek azok, akik ismerik a kudarcot, a szenvedést, a harcot, a veszteséget, és megtalálják a kivezető utat a mélységéből. Ezekben az emberekben megvan a kellő megbecsülés, érzékenység és megértés az élet iránt, amely eltölti őket részvéttel, kedvességgel és szeretetteljes törődéssel." Elisabeth Kübler-Ross

"Élj úgy, mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz."

Az élet néha elér arra a reménytelen pontra, amikor a rossz döntés lehet a legjobb döntés. Mindegy, merre indul az ember. Néha muszáj egyszerűen csak elindulni. (Terry Pratchett)

Akit a szívünkben őrzünk, soha nem megy olyan messzire, hogy a lelkünkkel ne tudjon találkozni. Azt hiszem, ez a szeretet, az emlékek és az álmok varázsa.
(Deverdics Éva)

HEURÉKA NYERTEM
Egyszámjáték eredmények
Egyszámjáték eredmények - forduló kezdete: 2021-01-08
(tippek száma: 2238)

1. helyezett: fixa ideál [25851 AL] (tipp: 41)
2. helyezett: Bifidus ActiRegularis [258414 AL] (tipp: 63)
3. helyezett: BÁtor [13571 AL] (tipp: 281)
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat