Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

Foresty adatlapja

Teve neve: MC Bömbike / Sorszáma: [161612 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy fiú,
magassága: 180 cm, súlya: 75 kg.

Születési idő: 1988-10-26 (33 éves)
Horoszkóp: skorpió
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
A haja... rövid
Stílusa: rocker

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/161612
Ez Ő!

/*Frissítve: 2015.03.15*/
Helló!

Üdvözöllek nálam, Dávid vagyok. Nem igazán tudok mit írni magamról, de azért megpróbálok iderittyenteni neked valami bemutatkozást, ha már egyszer itt vagy.

26 éves vagyok. Bár azt nem tudom minek írtam ide, most minden évben frissíthetem... :D Egyébként rendszergazda vagyok, de most éppen egy rendszerrel sem gazdálkodok. :))

Alapjában véve nagyon kedves, megértő, romantikus, segítőkész ember vagyok, de ha egyszer kihozol a sodromból, akkor jobb, ha felveszed a nyúlcipőt! :) Na nem kell megijedni, nem ütlek meg, nem vagyok verekedős típus, de verbálisan nagyon gonosz tudok lenni, ha ideges vagyok. :) De szerencsére ez is ritka.

Sok hobbim nincs, inkább csak gépezek, kockulok. Próbálkoztam a gitározással is, de sajna rá kellett jönnöm, hogy nem az én világom(őszintén szólva lusta voltam gyakorolni, de ne mondd el senkinek! :P). Szóval most keresem önmagam, de egyelőre sikertelen a dolog... :)

Nem vagyok túl bőbeszédű, inkább hallgatag, szóval most ezt is be is fejezem. De Te nyugodtan eláraszthatsz üzenetekkel, ha Te sokat írsz, akkor én is sokat tudok majd írni. Úgy meg jókat lehet majd beszélgetni. :) Ha valami még érdekel, nyugodtan írj egy üzit, és válaszolok, amint tudok! :)

Szia! :)
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat