Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

DR. Csernus Imre a Lelki Doki adatlapja

Teve neve: DR. Csernus Imre / Sorszáma: [244161 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy fiú,
magassága: 175 cm, súlya: 75 kg.

Születési idő: 1966-03-02 (55 éves)
Horoszkóp: halak
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
A haja... hosszú
Stílusa: egyedi

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/244161
Ez Ő!

Születtem: Vajdasági kisvárosban Verbász (Jugoszlávia)
Két testvérem van, öccsém jogászként, húgom logopédusként dolgozik. Édesapám orvos, édesanyám fogorvos.

"Legelismertebb hazai szaktekintély a különböző függőségek kezelésében."

Két évig heroninfüggő voltam, most a drogfüggők megmentője vagyok.


Drogfogyasztás a világban
Az ENSZ felmérése szerint 163 millió ember szív cannabist a világban. Az indiai kender tehát továbbra is a legelterjedtebb, a legnagyobb mennyiségben előállított, szállított és forgalmazott drog. A jelentés szerint majdnem 200 millió ember fogyasztott illegális drogokat 2000-2001-ben. Azok száma, akik az ópiummal és a heroinnal élnek vissza, stabilan 15 millió. A kokaint mintegy 14 millióan használják, legnagyobb piaca továbbra is az USA. Az amfetamin-típusú stimuláló szerek - például az ecstasy vagy az ATS - piaca egyre bővül, különösen az Egyesült Államokban.

Mi számít drognak?
Egyre sötétebb
Van a klasszikus felosztás: legális és illegális szerek. A lazább szemlélők azt mondják, keményebb és könnyebb drog. Szerintem ilyen drog nincs, mert mindegyik egyformán kemény. Mindegyiknél fennáll az a lehetőség, hogy a használója egy idő után elveszti a kontrollt, amikor már nem ő fog diktálni. Ez a különböző drogoknál más és más időintervallumot feltételez. Még a fű is tud okozni ilyen fizikális tüneteket, tévhit, hogy nem tud. Csak ezek a tünetek nem olyan egyértelműek.

Ezek alapján ki számít drogosnak?
Aki rendszeresen használ valamilyen szert, és életminőségére, szociális helyzetére, családjára ez kihatással van. Mert van. Még akkor is, ha az illető azt mondja, hogy nincsen. A dolog kezdete valahogy úgy definiálható, hogy kijelentem: akkor teszem le a szert, amikor akarom. Ez már azt jelzi, hogy nem akkor teszem le, csak fontos, hogy bizonygassam magamnak, hogy még én vagyok a király, de már nem én vagyok. Nem vagyunk hajlandóak felismerni azt, hogy emberek vagyunk, és meg fogunk halni. Ez tudatlanságból, ismerethiányból, a realitástól való menekülésből fakad, de itt fel lehetne sorolni az emberi nyomor egész tárházát. Le kell menni a metróba, és szétnézni, hány ember vigyorog spontán. Nagyon sokan menekülnek valami elől.

Akarsz róla beszélni?

u.i.: Sajnos, mostanában másirányú elfoglaltságom miatt csak ritkán tudok erre járni. Ezért megkértem egy tevetartó társunkat, hogy segítsen a lelkek ápolásában. Ő bevállalta ezt. Szerencsére, ő drogos vonalon nem járatos, nincs ilyen irányú tapasztalata, de minden más bajjal nyugodtan lehet hozzá fordulni! Ilyen irányú tevékenységet fejt ki már pár éve itt a TTC-n a saját tevéjénél is és a chat.hu-n is.
Bevállalod őt?

u.u.i.: Ha régebben írtál, akkor legyél szíves egy kis emlékeztetővel kezd a nekem írt leveled, hogy eszembe jusson a beszélgetésünk!
Köszönöm!
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat