Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

Kitti adatlapja

Teve neve: Mrs Taifun / Sorszáma: [266279 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy lány,
magassága: 175 cm, súlya: 55 kg.

Születési idő: 1988-08-11 (35 éves)
Horoszkóp: oroszlán
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: zöld
Haja színe: barna
A haja... hosszú
Stílusa: egyedi

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/266279
Ez Ő!

"Kitti,olyan vagy mint a tájfun.Gyorsan jössz,gyorsan mész,s ahol megfordulsz nagy vihart kavarsz!"

"Ha az élet citromot adott,kérj hozzá tequilát;) "

"Alkosd és ápold lelkedet, mint egy kertet, vigyázz az élet évszakaira, mikor a gyomlálás, a gazszedés, a trágyázás ideje van, s a másikra, mikor minden kivirul lelkedben, s illatos és buja lesz, s megint a másikra, mikor minden elhervad, s ez így van rendjén, s megint a másikra, mikor letakar és betemet fehér lepleivel mindent a halál. Virágozz és pusztulj, mint a kert: mert minden benned van. Tudjad ezt: te vagy a kert és a kertész egyszerre."

"Falatnyi – inkább övnek ható – szoknyácska, hozzá mély dekoltázs. A tenyérnyi Playboy-nyuszi - medál a nyakban majdnem többet takar, mint az egész ruházat együttvéve. A korát nehéz megtippelni az erős smink miatt: lehet tizenhárom éves, de akár tizennyolc is. Talán csak szeme riadt villanásai árulkodnak arról, hogy nagyon fiatal lánykáról van szó. Láthatóan kínosan feszeng az őt bámuló férfiszemek össztüzében. Gyerekes szégyenlősségét látva az embernek az a benyomása, hogy inkább még a plüssnyuszijaival kellene játszania otthon. Mindenesetre jobban feszül az ellentét látható lelki éretlensége és kihívó külseje között, mint maga a testhez simuló blúz.
Talán jobb lenne, ha hazafutna – mint a nyúl… – átöltözni. Csak az a baj, hogy a tűsarkúban legfeljebb botladozni tud…"

Volt egyszer egy lány, aki születésétől fogva vak volt, ezért utálta az egész világot és mindenkit benne, kivéve a barátját. Ő mindig ott volt vele, segített neki és biztatta. Míg egy nap végre találtak donort, aki felajánlotta a szemeit. A lány nagyon örült neki. Barátja megkérdezte tőle, ha látni fog, hozzá megy-e feleségül. A lány igent mondott. Az operáció sikerült, s mikor a lány először kinyitotta szemeit, a barátját látta, de ő is vak volt. A fiú megkérdezte, hogy most már akkor hozzá megy-e? A lány elutasította. Pár napon belül a lány kapott egy levelet, amiben a fiú megköszönte neki az összes gyönyörű átélt pillanatot, és a levél végén állt egy mondat: Vigyázz kérlek a szemeimre!..."
Ne felejtsd el honnan jöttél...
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat