Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

Neyah adatlapja

Teve neve: TeVedelő / Sorszáma: [4164 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy lány,
magassága: 160 cm, súlya: -

Születési idő: 1984-01-26 (38 éves)
Horoszkóp: vízöntő
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: kékeszöld
Haja színe: vörös
A haja... hosszú
Stílusa: tucat

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/4164
Ez Ő!

Sziasztok!

Nemtom mit írhatnék magamról (de rossz szöveg:)...24 éves vagyok, főiskolára járok levelezőn, ha minden jól megy, most fogok végezni. Egy marketinges és egy irodavezetői (igen! csak elvégeztem:) okj-s szakmám már van. Egyébként most volt öt éve,hogy boldog házasságban élek férjemmel (de lécci ne irj olyan leveleket, hogy "de hüje vagy hogy férjhez mentél ilyen fiatalon", már elég ilyen levelet kaptam és amúgy is tudom, hogy hüje vagyok, sose voltam normális, már a szüleim se voltak azok, csak anyámnak papirja is van róla:)) aki szintén tevézik (Süti: tevéje Papateve).

Imádok olvasni, kedvencem Anne Rice (ő írta pl. az INTERJÚ A VÁMPÍRRAL-t:)), beteges Lestat mániában szenvedek 12 éve korom óta, eddig 18 könyvét olvastam a csajnak, képtelen vagyok kigyógyulni belőle:)) Paolo Coelho és Robert Ludlum, továbbá szeretek zenét hallgatni.
Kedvenceim Sting, Depeche Mode, Manu Chao/Mano Negra és mostanában leginkább Helmut Lotti, Michael Bublé, CINEMA BIZARRE nomeg Tarkan....éééésssss a nagy szerelem: Drew Sarich és az INTERNATIONAL VICTIM!:). Kedvenc filmjeim: Interjú a vámpirral (természetesen:), Kárhozottak királynője, Síró játék, Holló, Napfivér Holdnővér, Van aki forrón szereti, A muzsika hangja. Egyébként nagy musicalrajongó vagyok (igen, főleg Lestat)!

Talán ennyit magamról. Ezúton kérek mindenkit hogy ne nyomogassa a 0% gombot, mert ennyi alapján nem lehet valakit ennyire utálni (a 0-ás gombtól eltekintve természetesen bírom a kritikát:)). De ha mégis ennyire "utálsz", akkor kérlek inkább menj tovább és ne szavazz.:) Köszi.
(Szívesen várom Anne Rice rajongók leveleit.)

Egyelőre ennyi, kösz, hogy végigolvastad, és előre is köszi, ha szavazol.
Puszi
Neyah

THE INCORRIGIBLES!!!
"Inspired is when you think you can do anything. Manic is when you know it!"
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat