Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Davetrax naplója


Prof. Dávid [78523 AL], gazdája Davetrax
Panaszáradat!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/78523
Panaszáradat!

Sziasztok Mindenkik!

Már halálosan elegem van ebből a világból! Főleg az elmúlt két napból! Sajnos semmi sem úgy jött össze, ahogy terveztem. Pedig határtalan lelkesedéssel indultam neki a hétnek így az őszi szünet után. De egyből el is ment a kedvem az egésztől. Az még nem is lett volna annyira gáz, hogy rögtön reggel 8kor géptan zh-val kezdtem az új hetet, dehogy is! Az még nem is volt olyan gáz, mert a mögöttem ülő szó szerint az egészet lesúgta nekem. Ez még rendben is volt. Utána úgy döntöttem, nem hiányzik még egy statisztika zh, majd megírom holnap. Viszont jött az egyetemre egy tanítványom, akit barátnőmmel közösen korrepetáltunk bioszból. Tiszta jó volt, kerestünk vele fejenként 500 Ft-ot.
Nem is tudom, mi tette be végülis a kiskaput. KImentünk páran barátomékhoz, hogy ott tanuljunk a ma reggel fél 8as halászat pótzh-ra. Nekem igazából kedvem se sok volt már a dologhoz, mert az előző zh sem sikerült, pedig arra tanultam. Na, erre most egy betűt se fogok, mondtam magamban. Be is tartottam. Barárom húgával jól elvoltam, és udvariatlanul korán hazajöttem. Közben már bőgtem 2 sort, és folyamatosan a határán voltam utána is. Ez már kellemetlen volt. De mindegy, túléltem. Eztán elkezdett esni az eső! De, ahogy csak az égből lefért!Lefeküdtem korán, és aludtam fél 6ig. Közben egyszer tesóm felkeltett, hogy menjek át a saját ágyamra, mert az övén aludtam el. Ezúton is bocs neki!
Reggel még mindig szakadt az eső, jobban, mint este! Utálom az esőt! Mindegy, azt fogadtam meg este, hogy ha esik reggel a hó, bemegyek halászat pótra. Amilyen "mákom" volt, havaseső kezdett esni iskolába menet, majd mire megérkeztem, már masszív hóesés volt. Be kellett hát menni. Teljesen feleslegesen, mert kb. ez is 1es lesz! Lesz*rom, majd megyek beszámolni belőle! Ezután megkaptam életem legrosszabb angol fordítását, és egyből szódolit is írtam. Na persze, gondolom, soat tanu7ltam, fél 8as esti lefekvés mellett! Mindegy. Eztán ismét kihagytam egy stati zh-t, de sebaj, majd jövő hétfőn! Aztán elállt a hóesés, és elolvadt az a kicsi hó is, ami még volt eddig. Brühühü!
Na mindegy optimizmus! Ennél csak rosszabb lehet!

Puszika!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat