Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Davetrax naplója


Prof. Dávid [78523 AL], gazdája Davetrax
2004. augusztus 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/78523
2004. augusztus 3.

Kedves Naplóm!

Nem is tudom, hol kezdjem, ez egy elég érdekes nap volt. Korán kezdődött. Barátom huga nálam akart aludni. Még tegnap, mikor közöltem ezt anyucival, ő meg azt mondta, hogy tiszta jó, mert tesóm is pont most hozza fel barátnőjét először. Kicsit zsúfolt volt a lakás, 4en aludtunk 1 szobában. Tesóm el volt nyomva teljesen 3 lány mellett.
De jól telt el az éj, kb. 3 körül gondoltunk először alvásra. Aztán aból még nem lett semmi, viszont tesómék már reggel fél 8kor mentek edzésre. Mi Virággal valamikor 11 körül másztunk elő az ágyból. Neki is álltunk ebédet főzni. Mézes zöldségeket ettünk. Majd holnap leírom a receptet, mert isteni volt, mindenkinek ki kellene próbálnia. utána a tengeridisznóimmal (3 db) baromkodtunk.
Közben beázott a lakás, mert elkezdett ömleni az eső. A száradó ruháknak persze annyi, most épp csavarni lehetne őket. Így jártunk!
Barátom teljesen féltékeny, hogy nem őt hívtam el tegnap, hanem a hugát. Nem akart hozzám szólni vagy 20 percig. Ez nála már rekord. Aztán tegnap este még beállított, hogy menjünk el hozzá, mert ne zavarjuk tesóm köreit. Mi persze rutinosan nemet mondtunk, erre megjegyezte, hogy kezelhetetlen nőszemélyek vagyunk. Na és? Ő persze minden gond nélkül elment ma Siófokra,úgyhogy ne szóljon egy szót se. Bár az tuti, hogy rendesen megázik ő is. Hihi! Ez volt a káröröm helye! =^_^=
De sajnos minden jónak vége szakad egyszer, mert Virágnak haza kellett mennie, mert délután valami színdarabot próbálnak, úgyhogy erről ennyit. De azért jó volt minden. Meg kell ismételnünk hamarosan! Maj, ha barátom megint nem lesz otthon, megint elcsórom a hugát.
Most asszem, írok egy kicsit magamról. Ha mégis van, aki idáig elolvasta a naplót, az megérdemli.
Namármost! A becenevem Michiko. Ez tesóm tevéje, csak évek óta én tartom karban. Nem olyan vészes, mint először hittem. 21 éves leszek az ősszel, tesóm "még csak" 18. Nem tudok napirendre térni, hogy ilyen gyorsan öregszik. Amúgy egy nagyon lökött fehérnép vagyok, ezt teljesen elfogulatlanul mondom, mert mindenki más szintén ezt gondolja. Legalábbis a véleményük ez.
Most szerintem könnyes búcsút veszek a Naplómtól, majd még jelentkezem!
Tenshi, akuma:
hutatsu no watashi

Szeretettel ölelek minden kedves érdeklődőt!
Michiko



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat