Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Isimoto naplója


Tanaka szan [8978 AL], gazdája Isimoto
nov.25. holnap már péntek.:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/8978
nov.25. holnap már péntek.:)

- Milyen szép csizma ! - mondta a Mikulás, és betette a zsákjába.


Horoszkóp-automata

Nézzen értelmesen a képernyőre! A Vicclap és az ökörSZEM által készített Horoszkóp-automata a monitoron keresztül beszkenneli az ön fizimiska-térképét, amelyet egyeztet a trigonális konjunkció-jegyekkel. A lenti képekre kattintva máris olvashatja napi horoszkópját. Esetleges panaszával forduljon külső szakértőnkhöz, Szarumán mágushoz.

A rák:
Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!


Rák (június 22. - július 22.)
A gondjaidat először magadban kell tisztáznod, hogy aztán másokkal közösen megoldást találhass ellenük. Változásokat és igen mély érzelmeket élhetsz át a mai napon, elég csak, ha nyitott szemmel jársz. Déluátnra kellőképp felcukkolod magad a napi apróságokon, pedig nem kellene mindent ennyire a lelkedre venned. Mikor voltál utoljára színházban? Lepjed meg magad és kedvesed egy jeggyel ma estére!

Isi






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat