Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gábor naplója


DerMedve [20044 AL], gazdája Gábor
Mikulás kupa

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/20044
Mikulás kupa

Ma voltam az osztállyal a suli rendezésével mikulás kupán! 4+1-s felállás volt minden osztálynál! 7 perces volt egy meccs. A és B csoport volt,mi asszem az A voltunk. Nálunk a kapus én voltam..... :)
Hát mit ne mondjak szerintem else kellett volna mennünk rá....
Főleg,hogy mi adtuk le ELSŐNEK a nevezést és ponttt a miénk keveredett el.... Nagyon örűltünk neki főleg,hogy emiatt egy csomót kellett várnunk,hogy sorrakerűljünk! De sebaj közben megnéztük a Dunaferr ifijeinek kézimeccsét ami elég jó volt! :) De asszem kikaptak,bár ebben annyira nem vok biztos. Mondjuk a mi kézis lányaink azért is voltak fáradtak mivel a 90%-k a mi sulinkba jár és ügyebár számukra is volt focimeccs,de ők 1-t játszottak,a többit a meccs után,gondolom amolyan levezetésképp.... :)
Azt a végén már nem néztük meg,inkább eljöttünk! Jahhh és ez még haggyán,de nekik is sikerűlt összebalhézniuk a tesitanárral ugyanis ők meg szóltak neki,hogy mikor is van meccsük.... Najó ez nem annyira lényeges.
Szal mi az 4 csapattal játszottunk(bár már semmi kedvünk nem volt játszani) és tök uccsók lettünk,mindenki elvert minket,persze ehhez kellett az is,hogy 2 sportoló (focisták) osztállyal csoportosítottak minket össze....
Jahhh és gólt 1-t sem sikerűlt rúgnunk senkinek!! :)
Szal ez egy ilyen nap volt 11-4-ig tartott,mi 2-kor fejeztük be egymás után a 4 meccset,szal királyság volt meg minden ;)
Ahoz képest,hogy én kapus voltam,eléggé el is fáradtam.... :)

Jahhh,és az elöző naplóhoz még annyit,hogy én a Hobóért nem rajongok!! Csak anno láttam azt a bizonyos klippjüket (ami tetszett is) ahonnan a név is eredt!! Sőt azóta nem is igen halottam róluk!!

Apropó,tudtátok,hogy:

Egy kutató szerint a káromkodás impotenciát okoz

A jekatyerinburgi Ökológiai Központ tudományos vezetője, Gennagyij Cseurin azt állítja, sikerült kiderítenie a nyomdafestéket nem tűrő szavak eredetét és kísérleti úton bizonyítania, a káromkodás negatív hatással van a férfierőre - olvasható a NEWS orosz nyelvű hírportálján.

A tudós elmondta, a trágárnak számító kifejezések egykor varázsigék voltak, amelyeket az erősebb nem képviselői a férfierő védelmében végzett szertartások alkalmával mondtak el. Évente mindössze 16 olyan nap volt, amikor engedélyezték a varázsigék használatát, amelyek egyébként szigorú tilalom alá estek.

A gátlástalanul káromkodó férfiak így az impotencia veszélyének teszik magukat, a trágárkodó nők pedig lassacskán férfiasodnak - véli Cseurin.

Úgyhogy nem káromkodni!! ;)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat