Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gábor naplója


DerMedve [20044 AL], gazdája Gábor
2004. június 9.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/20044
2004. június 9.

Holnap magyarból év végi vizsgám lesz 8-kor˙szóbeli)! Ma próbáltam rá tanulni,de valahogy nem ment.... Sebaj bizti sikerűlni fog,hisz annyira hülye nem vagyok :)) Töri is sikerűlt tegnap ezis fog!!!!! Aztán már csak pénteken,hétfőn és kedden megyek suliba és kitőr a vakáció!! :))
Holnap szerintem már 10 óra környékén itt leszek hisz szerintem megint az elsők között fogok bemenni,az osztálytársaim eléggé kivárósak,ők úgy vannak vele,hogy ráérnek. De minek várni??? Hogy mégidegesebbek legyenek?? A tanár ezt csak kihasználja.....
Ma is mint mindig itt a ttc-n toboroztam ezerrel,sokan mint mindig,most is elkűldtek melegebb éghajlatra,de én ezt már megszoktam,válaszólni nem is válaszolok az ilyeneknek!! Inkább innen üzennék ha olvassák:Akit idegesítenek a hülye karimeghívók azok mielött elkezdenének herciáskodni KAPCSOLJÁK KI A MEGHÍVÓK FOGADÁSÁT!! Így ezmiatt már nem is kell idegeskedniük!!! :)))) A karaván menüpontban lehet kikapcsólni!!!!
Amúgy nyugodt természetü vagyok aki NAGYON BÜSZKE A KARAVÁN TAGJAIRA 1-1-IG!!!! EBBEN A KARIBAN VANNAK A LEGESLEGJOBB FEJEK!!! És még van elég hely,ha te aki eme sorokat olvassa és még nincs benn akkor ne tétovázz gyere te is közénk!!! VÁRUNK!!!
Na jó,asszem befejezem,nem szeretnélek a hülyeségeimmel traktálni benneteket,meg ma már írtam naplót a kari tagjai számára is!!
SZIA!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat