Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Varga Edit naplója


Miss Púpos Sára [85293 AL], gazdája Varga Edit
2005. január 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/85293
2005. január 24.

Sejtettem, hogy nem gyakran lesz írhatnékom!
Nem történnek nagy dolgok az életünkben ( talán jobb is így) a sok apró gondot, örömöt éppen megéli az ember és már tekint is előre.
Pénteken ellopták a telefonom. Mivel látták is, hogy mikor és ki volt, forró nyomon loholtam utána - így is csak szülői segítséggel szerezhettem vissza, tönkretett sim kártyával! És akkor még szerencsés vagyok?!
Utolsó hörcsög gyermekünket is elajándékoztuk. Már hozzánk nőtt, de a szaporulat gondolata olyan félelmet szült, hogy így láttuk jobbnak!:))
Ma hozzák haza a csemeték a félévi bizonyítványt. Oké, hogy nem kell feltétlenül ötösnek lenni, de jó képességű gyerekek az általános iskolát mégse blicceljék végig rossz jegyekkel! Mit hoz haza akkor középiskolában? -1-t?:))
Jó dolog ismerkedni a teveclubban, szeretni való, aranyos emberek is itt téblábolnak, akiket a földrajzi távolság örökre elválasztana, de kellő bátorsággal itt kereshetjük, megismerhetjük őket! Még igazi barátot is itt leltem, amit köszönök a teveclubnak és a sorsnak egyaránt!
Na még gyorsan ideírom, hogy fiam most éppen vívni szeretne. Muszály itt megörökítenem, mert hátha holnapra elmúlik - ennyit a kitartásáról!
Valami motoszkál bennem arról is, hogy túl gyors ez a világ és nem vagyok elragadtatva tőle! A sim kártyám cseréjekor ugyanis némi elnéző mosollyal a fiatalember a régi pinkódomat "visszadta"! Igen, értelmetlennek tartok újabb és újabb kódokat megjegyezni (főként elfelejteni!): már lassan távvezérelve vagyunk és még sincs semmi biztonság körülöttünk! Amikor új bankkártyát kaptam, akkor is felháborított, hogy pár évre megint tanuljak be pár számot, amikor a régit végre sikerült megjegyeznem!:)Előtte még vihettem tovább a kódot - hát most nem!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat