Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Varga Edit naplója


Miss Púpos Sára [85293 AL], gazdája Varga Edit
2007-06-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/85293
2007-06-10

Nem hiszem, hogy szerencsés dolog ezzel „szórakoztatni” Benneteket, de forr az epém – és, ha újságcikket nem csinálok belőle – valahol ki kell írnom magamból!
Hétfőn késő este – erre szakosodott fiatalkorúak – ellopták 4 cserép virágomat a lépcsőházból. Kaputelefonon kértek meg valakit a házból, hogy papírt gyűjtenek és engedjék be őket, amit valaki meg is tett, mivel a szomszédasszonyom a földszinten gyűjti néhány papírdobozban a szórólapokat. Keserves mérgemben – miután kiderítettem, hogy ezekben a dobozokban vitték el különleges kaktuszaimat – kitettem az újabb dobozt az ajtó elé, gyűjtse ott a lakó az újságokat, ott vannak a postaládák is. Néhány napig ment a doboz cipelés ki-be, majd a tettek mezejére lépett szomszédasszonyom és kiderítette miért került ki a doboz. Ezután a legtöbb lakót figyelmeztette, hogy ha valaki ki meri tenni jogos tulajdonát, akkor Ő a kaktuszokat teszi ki vagy a biciklimet, sőt rendőrséghez és bírósághoz fordul! Szerintem nincs Magyarországon még egy lakos akinek ilyen sokat jelentenek a szórólapok!
Az elszomorító, hogy hiába kértem a lakókat, hogyha már elektromos zárunk van, ne engedjenek be idegent, ne hagyják nyitva az ajtót – kikérték maguknak a gyanúsítgatást.
A legszebb, hogy miután az ajtóbehúzó elromlott, (mert olyan gyakran támasztották ki egy fakockával az ajtót és annak csapódott mielőtt lassult volna) a férjem megcsinálta és eltűnt a fakocka, valaki azt terjesztette, hogy mi tettük, mert annyira zavart a cigifüst! Gyűlnek a haragosok és az lakásajtónkig bárki bejöhet és itt élünk a Csikágó peremén!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat