Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Milán naplója


SunbedsystemBoy [163213 AL], gazdája Milán
2005. április 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/163213
2005. április 25.

Nem túlzottan arról vagyok híres hogy nyilvánosságra hozzam bármilyen velem történt dolgot is! De ugy érzem hogy ezt elkell mondanom mivele bárkivel illetve szerintem bármikor meg eshet ami velem is megesett!
Van egy lány az életünkbe akiért bármikor bármit megtenne az ember ha szereti! Szeretit az most ugy értem hogy szívből szereti!
Magyarán az igazi szerelemről van szó! Én csak akkor mondom ki valakinek ha szeretem ha úgy érzem és szívből szeretem! (hozzá teszem még mindig szeretem)
Hogy miért is irom amit irok? Nah ez itt a nagy kérdés! Ugye emlitettem az elején hogy van egy lány akiért bármit megtennék hogy ne veszitsem! De ugy nézz ki hogy elveszitettem! :'( Hozzáteszem NEM HISZEM, hogy az én hibámból történt ami történt! Miután Én nem csalom meg és nem szerelmes másba akkor miért én vagyok ugy beállitva mint ha én tettem volna meg mind ezt!
Pedig ez nem igy történt ha nem pont forditva! Akkor miért van az hogy pont az szenved olyan dologért amit elsem követett! Kérdem én hol van itt az igazság? Lehet hogy most sokan azt gondolják hogy hülye és egy nagy barom állat de nem érdekel! Gondol mindenki azt amit akar! Ha valaki szerelmes vkibe szerintem minden megtud neki bocsájtani! Én ezt teszem pedig nem kellene! (mondják az ismerőseim! De valahogy az ismerőseimre nem nagyon hallgatok!)
De ha jól gondolom elég sok fiú illetve lány lenne a helyembe akkor Ők is elgondolkoznának azon ha az én helyzetembe lenne akkor mit tenne! Szeretném ha lenne valakinek véleménye az egészről akkor megirná!
Hogy mindenki értse pontosan mi is van! Velem szakitott a barátnöm mert (nekem ezt mondta teszem hozzá): megcsalt egy volt barátjával,van egy srác aki iránt többet érez a kelleténél ( hozzá teszem unokabátya de nem vérszerinti) . És mind ezt ugy állitja be mint ha mind ezeket én tettem volna meg vele! És épp ezért szakit velem??? hm ez furcsálom nagyon! Mondom én csak ezeket tudom róla mondani! Én nekem Tőle ez jött le!
Ha van valakinek valami hozzáfüzni valója akkor szivesen várom a levelét!
Köszönöm elöre is!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat