Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Milán naplója


SunbedsystemBoy [163213 AL], gazdája Milán
Ki is az igazi barát(nő)?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/163213
Ki is az igazi barát(nő)?

Nem is tudom hogy hol kezdjem! De elöször is mit is jelent a barát szó? Kinek mit jelent? Talán mindenkinek mást! Megint más hogy valakinek vannak haverjai és nem barátai! A két dolgot nem összekeverni! Haverja az embernek annyi lehet amennyit nem akar de igaz barát nem hiszem! Öszintén megmondom nekem 2 olyan barátom van akit szó szerint annak is tartok! Akiben bármikor megbizhatok, ha bármi bajom van nyugodtan fordulhatok hozzájuk! Minden bajomat meghallgatják ha kell segitenek ott ahol csak tudnak és amikor csak tudnak! Nem barát az aki lehagyja a másikat mert olyannal barátkozik akit a többiek nem viselnek el maguk mellett! Mindenkinek valamilyen szintig kell igazodni a másikhoz! Ha nem tetszik nekem az illető mivel tett nekem illetve ellenem valamit lehet,hogy utálom de azért a barátomat nem fogom elhagyni mert vele barátkozik! Én nem nevezném barátnak azt aki a másik barátját lenézi illetve ugy mond nem tartja vele tovább a kapcsolatot mert nem tetszik neki! ha valaki barátja valakinek és nem is kicsit barátja akkor lekéne fogadni a barátja döntését, hogy mikor kivel van illetve kivel barátkozik! Ha nem tetszik neki akkor arra az ajtó, vagy nem kell vele foglalkozni!
Én sajna egy olyan hibába estem amiből tanultam egy életre!
Egy nőért a barátaimat soha de soha nem fogom hátrább tenni mert nekem barátnőm van! Ha már ezek után választanom kellene egy kapcsolat és a barátaim között hát megirom öszintén barátaim!
És ha nem tetszik esetleg a páromnak akkor sajnálom! De barát az barát!
Én tudom mit jelent a barát szó! Hát nem azt mint egyeseknek az tuti! Tudnék példát felhozni de inkább nem teszem! Ha olvassa ezt a levelet akkor ugy is tudják kiről van szó!
igy hát száz szónak is egy vége...
Barát csak az lehet aki a másik barátja mellett kitart akárkije akármilye is van! Ha nekem van egy barátnöm és többieknek nem tetszik,nem jönnek ki vele akkor nekem megmondják a barátaim,hogy mi bajuk vele! De nemfogják nekem azt mondani hogy válasz a barátnöd vagy mi...!!! Ez egy nagy gerinctelenség lenne tölük! De nem is fogják ezt mondani! Hisz a barátaim! (HZ & SZOMSZÉD) Ilyen jó barátokat szerintem soha de soha nem fogok találni! Ők mindig itt lesznek ha kellenek nekem,de ugyan ez forditva is igaz! Engem nem érdekel milyen nőjük van ha jól érzi magát vele akkor tegye! Nem fogom ellene beszélni hogy dobjad mert .... ! Ez nem lenne iagzságos a csajra nézve! Nem is fogom kibeszélni mással a háta mögött maximum a barátjával! Nem másik emberkékkel akit esetleg a csaj nem is ismer!
Tehát befejezem! Igaz barát csak az lehet aki elviseli mellettem azt aki velem van! Ha tudja elviselni akkor sajnálom! De ha igaz barátom akkor arra a kis időre is fog neki menni mig ott vagyunk együtt! Mert ez az igaz barátság!
A foton 3 HAVEROM látható! Ők is tudnak bármikor segiteni de mégis csak haverok! Ha baj van ott vannak! Kösz Fiúk!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat