Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsu naplója


GCteve [147121 AL], gazdája Zsu
2005. június 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/147121
2005. június 12.

Hella!
Nah mostmár itthon vagyok, csak nemnagyon néztem a tevémet. Már túl vok a nyelvvizsgán is, 30 nap múlva lesz meg az eredmény.
Angliáról:
Nagggyon jó volt kinn, tökre élveztem. Egy nap volt 3 óra, mindegyik másik tanárral, de ezek ilyen laza órák voltak, játékosan adták elő a dolgokat, aztán pedig mentünk délután kirándulni. Tök jó, voltunk többször is a tenger, bocs, illetve óceánparton.A többiek akik jöttek még velünk, tizedikesek nagyon jó fejek, tökre összehaverkodtunk a srácokkal.A tíz nap alatt összesen 1060 képet csináltam. Jah és a fiúk feltették a képeket laptopra, amit hoztak magukkal, és összesen 6000 kép lett, de az a pláne, h nem mindenki adta oda a memóriakártyáját a fényképezőből. Kb 45-en voltunk+ a tanárok. Az volt a legjobb, amikor szabadidőnk volt, és magunk járhattuk be a várost. Rengeteget vásároltam, csomó kaját. Jah és kerestem mindenhol GC-s cuccokat, de nem voltak.Viszont van 1-2 dolog,amit szereztem. Vettem két újságot még amikor jöttünk hazafelé, és megálltunk Németországban, egyik a YAM, a másik vmi más, meg még egyet, még Angliába vettem. Van 2 GC-s posztim, meg egy interjú,amin olyan cuki Benji a képen!!!!!!! Aztán voltunk Music Shop-ban, és tudjátok mit vettem????Ernie Ball pengetőket!!!!!!! Mint Benjinek!!!!:smile4: Természetesen van egy fekete-fehér felirattal, aztán egy fehér-fekete felirattal, meg egy piros-fehér felirattal. A feketét sztem be fogom kereteztetni, és soha nem fogom használni. Nah öhm asszem "tömören" ennyi.
Jah, és megyek majd a Szigetre!!!!! :DDD Még nem tom, h hogy,de ott leszek, az 10000000 :DDD
Pusssza mindenkinek!
Ja, és vége a sulinak, és nagggggyon hiányoznak az osztálytársaim,de talizunk majd nyáron, meg szeptemberben látjuk egymást újra, de akkor is!!!
I miss you guys!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat