Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsu naplója


GCteve [147121 AL], gazdája Zsu
2006-01-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/147121
2006-01-15

Lehet,hogy nem fogjátok érteni miről van szó,de nekem csak az a lényeg, hogy a Cicám értse :) Ő pedig érteni fogja....
Szenvedek...
Szenvedek, hogy nem vagy itt velem,és nem érzem az öleléseidet, az édes kis puszijaidat, és szenvedélyes csókokat. És ez már egy hete hiányzik.Most pedig megint elkezdődik egy újabb hét,megint egy hetet kell várni,amígy újra érezhetem az illatodat,újra a nyakadba ugarhatok,érezhetem az érintésedet.Ez pedig már 2 hét lesz.De van ami vígasztal.Harmincadikától egy hét szünet.:) Nagyon nehéz... Várom,hogy nyár legyen, de ugyanakkor tudom,hogy még csak január közepe van, és még sokára lesz tavasz is.Pedig nagyon várom.De ilyenkor valahogy lassan halad az idő.Szerintem ez direkt van így.Hogy az embernek minnél jobban fájjon az,hogy távol van attól,akit szeret,és még más elfoglaltságai is vannak,mint például a suli.Ahol ugyanúgy kell teljesítened,mintha mi sem történt volna.Egyedül a barátaid tudják miken mész át.A tanárok nem tudhatják,hogy amíg nem figyelsz az óráikon,addig éppen a szerelmedre gondolsz,és majd megszakad a szíved,hogy nincs veled.Csak az éltet,hogy valamennyi idő múlva újra látjátok egymást,és ha nem is sokáig,de valameddig együtt lehettek. És ez nagyon jó érzés :)
Tudom,hogy érzelgős lett, de most ilyen "filozofikus" kedvem van,és ezért volt írhatnékom. Csak annyit tennék hozzá, hogy:
Édes Cicám,nagyon Szeretlek! Sajnos távol lakunk egymástól,de úgy érzem,hogy a Szerelmünk nagyon erős,és szoros, és még ezt is sikerül átvészelnünk.És talán hamar eljön a nyár, a jó idő,remélem bekocsikázzuk majd a gyönyörű helyeket (ezt tudjuk,hogy nem rajtunk múlik) Szóval a lényeg hogy nagyon Szeretlek!!!!
Srácok,Ti pedig legyetek jók, szeressétek egymást :)
Puszi, Peace :)))
A többit pedig tudjátok...;) Forever!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat