Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Henrik naplója


fergeteges [7349 AL], gazdája Henrik
2005. június 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/7349
2005. június 27.

Heheeeee!!!!!

Azt írtam, hogy holnap írok:) Valaki azt mondta holnap van:)
Basztikuli milyen régen firkantottam már ide:) sebaj, most aztán televágom a kis naplóm mai oldalát:)
Ööööö... mi is volt az előző megnyilvánulásom? Tök mindegy:)
Kezdem tiszta lapocskával az egész bejegyzést:)

2005.06.27. (hétfő, 13:05, süt a nap)

Kedves Naplóm!

Az élet örvényében kolbászolok még mindíg... hogy a fenében lehet így elkeveredni egy nagy micsodában?
Rájöttem, hogy az élet egy car videójáték, de a grafikája baromi jó.
El is neveztem életem korszakait, Élet 1.1, Élet 1.25, stb....
Jelenleg az Élet x.x fut.
Ma múzsát fogtam... csókot azt a világért nem tudtam kiszedni belőle, de ihlet az van dögivel. Bár ha belegondolok jobb is csók nélkül, mert ronda szegénykém, mint a lőtt seb.
Mire adott ihletet? Basszus mennyi hülye kérdés merül fel bennem...
Szóval végre nem a vallás a téma. persze ha valakit érdekel, akkor írja meg bátran. Válaszomban megadok néhány mecset és plébánia telefonszámot, érdeklődjön ott ha érdekli. Én befejeztem... minden egyes gondolat után több órás pihenőt kellett tartanom, és a fejfájásról nem is beszéltem...
No nem szaporítom a szót, a téma a drága, mindíg szép, zabálnivaló nő:)
Fogalmazzuk meg mit jelent számunkra a nő!?
A nő olyan pontok halmaza, ami képes felállítani egy merőleges egyenest... hmmmm... ez egy kicsit szexuális töltetű volt. Próbáljuk meg másképpen, mert nem csak szexéhes orientáció létezik.
A nő olyan, mint a monszun: amikor jön meleg és nedves, amikor megy viszi a kocsit, meg a házat... na már megint szexuális jellegű... ugye nem tűnök szexuálisan túlfűtöttnek, hogy mindíg ez jut az eszembe?:)))
Hiába, az édes kis testem nőfüggő:)
Noss, lépjünk tovább elméleti síkon és gyakorlati síkon is (mondta Tilk és belépett a csillagkapuba)... hehe, aki tud az kövessen!:)
Mi van akkor ha nincs nő? Idézem sokat tanult Sub Base Szabi barátomat: "nincs nő, nincs is több sírás". Ez is egy lehetőség. Továbbá a globális felmelegedésecske. Gyengébbek kedvéért elmagyarázom a tényleges jelentését: a sok-sok embrió a kis Földecskén baromi sokat tüzelget és baromi sokat fújkod freontartalmú sprayokat a kis atmoszférácskába, amitől baromi sok széndioxid lesz a kis légterecskébe, ami visszaveri a meleget, így a kis bolygócskánk légköröcskéje piszok módon felmelegedik, amitől senkinek sem lesz jó napja. Röviden ennyi:) A pejoratív értelme a felmelegedésnek? Ehhh... vannak a heterocekcuálisok, vannak a bicekcuálisok és vannak a homocekcuálisok… hagy ne kelljen elmagyaráznom melyik mit jelent… naaa, léccíííí… oké, de többször nem mondom el.
A heterocekcuálisok: olyan nénik és bácsik halmaza, akik csak az ellenkező neműeket szeretik és nem mást.
A bicekcuálisok: olyan nénik és bácsik akik nénikkel és bácsikkal is szeretnek egymáshoz bújni.
A homocekcuálisok: olyan nénik és bácsik halmaza, akik csak a saját nemű nénikkel és bécsikkal szeretnek együtt lenni kettesben. Néha a nénik a bácsik, és néha a bácsik a nénik. Elég világos voltam?
Visszatérve a globális felmelegedésre: a bácsik a kik néha nénik elszaporodnak az élő sártekénken és felmelegedés lesz… ehh… miért felmelegedés? Mert aki nem a másik nemet szereti az hideg ember nem lehet… ennyi… én sem értem miről gagyarászom itt több sor óta.
Másik kérdés: mi van ha van nő?
Ez mindjárt bonyolultabb tényekre világít rá:)
Tudjátok drága banánaim, a nőt nem megszerezni nehéz, hanem megtartani!:)
Nőmegtartási feltételek: kedvesség, füllentési hajlam, vásárlási kedv, frappáns válaszok a mglepő kérdésekre, végtelen türelem.
Akinek valamelyik is hiányzik, az nem tartja meg a nőt. Vagy ha mégis vele marad, akkor a kedves kis zabálnivaló leánykával van valami bibi…
Lehetnek egyéb plusz dolgok is a felsoroltak mellett, amivel a nő leköthető.
Nekem például nincsenek olyan szép kék szemeim, mint Mel Gibsonnak, nem olyan kockás a hasam, mint Brad Pitté, de úgy nyalok, mint Lessy…
Minap láttam egy kellemes hirdetést: „Lófarkas hölgy keresi hasonló adottságú barátját”… méghogy nem a méret számít? Ezt csak együttérzésből mondják a kedves kis csajok:)
Miért szűz lányokkal próbálkozik az öregember? Mert azoknak még be tudja adni, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon… ezt a pörsenést országos cimborámtól Marcsitól vettem… :)
Basszus elfelejtettem mi a fenét akartam írni… no problémó… majd holnap eszembe jut:)
Most zárom soraimat kedves alvó érdeklődő:)

csáááá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat