Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Henrik naplója


fergeteges [7349 AL], gazdája Henrik
2004. július 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/7349
2004. július 29.

Kívánok!
Folytatásos micsodánk következő részét elkezdeném.
Az előző rész tartalmából: Henrik feszegeti kis letargiájában a vallásban is jelentős tényt, miszerint "The God said: let there be light!". A kedves olvasó idegszálait tépkedi és felszólít mindegykit, hogy gondolkodjon el csöppet ezen a mondatom, pontosabban mit is jelenthet.

Epizód x

Mit is jelenthet ez? És miért jelenti ezt? Nem is tudom miért írtam erről, már elfelejtettem… no mindegy, utánanézek mit is írtam pontosan, hátha rájövök. (13:05)
Visszatértem, megvan a lényeg asszem. (13:30)
Nincs lényege, nem tudom miért írtam… elborulhatott az agyam:-) Azért folytatnám a sztorit.
Szerintem remek kis pörsenésecske. Niel Armstrong (vagy hogy írja a nevét) is népszerűsítette ezt:) Lelépett a kis holdacskára és felolvasta a kis bibliácskájából… csak az a gyanús, hogy hogy a fenében tudott olvasni, amikor az uv védő plexi a kis búrájára volt csapva… tudomásom szerint csak a filmekben tudnak ilyet. Miket írok te jóságos élet… meg vagyok döbbenve magamtól. Ehhez tudni kell, hogy nem vagyok vallásos, nem vagyok filozófus és nem vagyok egy elvont gyökér. Imádok élni, kihasználok minden lehetőséget, amit a kis életecske ad:) Például? Akkor például: bulik, csavargás és minden, ami ezzel járhat:)
Nem nem nem, nem vagyok nőfaló, de ha tetszik egy szép lány, akkor nem tudom megállni, hogy be ne oltsam a hülyeségeimmel:) Mindig mosolygom (ez nem betegség), és próbálom pozitívan felfogni a sors kóstolgatásait:) Én a nagy optimista… de jobb szó a nemtörődöm hülyegyerek:) Magamról ennyit…:)
Marha módon tele akarom írni ezt a kis naplót, de nem borul szürke lepel az agyamra a drága ihlettől… várom a múzsa csókját. Leírnám miféle múzsa, vagy múzsák csókját várom:)
Legyen kedves, aranyos, ennivalóan édes… hehe, persze hogy nem csak a belső számít, de ezt kell elsőre írni valami kényszer miatt:) A külső legyen szép, vonzó, vagy pislogjon olyan édesen, hogy elolvadjak:) Természetesen nem lennék hálátlan a kis múzsácská(i)mmal, mindenképpen viszonoznám a felém tett erőfeszítéseket:) Mivel is? Mondjuk én is hasonlóan rebegtetném szemeim védőburkát, amelyen hosszú szempilláim meredeznek:))))) No jól van, megint abbahagyom, majd holnap ismét írok… asszem:)
További kellemes időtöltést mindegykinek:)
Henrik a kis dög

Ui.: egy újabb bibliai pörsenés: thy will be done!:) gondolkodjatok:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat