Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (L) naplója


Líf [4744 AL], gazdája Tibor (L)
2005. július 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4744
2005. július 7.

Na, nézzük, mi történt ma!

- Londonban robbantásokat hajtottak végre a mélyben - a mérnökök elszámolhatták, mert metrókat és buszokat robbantotttak felfelé..
- Budapesten egy jóeszű erre kitalálta, hogy betelefonál, s megfenyegeti az embereket - na nézzük, mennyien is lehettek -, kb 25000 embert, hogy megöli őket; ugyanis, ha tényleg fel akarták volna robbantani a westendet, a mammutot, és nemtom, mi volt a harmadik center, akkor minimum ennyien haltak volna meg. Vajon a kis agyával nem képes belegondolni abba, hogy mi van, ha ő kerülne ilyen helyzetbe? Mit csinálna??????? Vajon hogy érezné magát, ahogy tömegestül el kell hagynia az áruházat, és mielőtt elérné a kijáratot, esetleg a ház ráomlana?? Kisebb bosszúság, hogy miatta leállították az összes mozifilm vetítését ezekben a centerekben.. legalább 10000 embert, sőt gyerekeket is megfosztva valamilyen film élvezetétől. Az ilyen embert ki kell lőni az űrbe, és otthagyni, sose rontsa többet az emberek kedélyét.

Mi történt még? :o)
- Tisztáztam egy ügyet, aminek nem lett jó kicsengése, de legalább tisztáztam, így nem fog egy téveszme uralkodni rajtam.

- Most meg őrült mentősök, tűzoltók, vagy rendőrök képesek a ... Szentendrei úton szirénával menni, mintha olyan ... nagy lenne rajta a forgalom!! Grr! Nem képesek felfogni, hogy éjjel már ne szirénázzanak, mert akkor már csend van, s minden zaj erőssebben hallatszik, meg különben is, egy ... lakótelep mellett mennek el, s ami éles hang ide behallatszik, az itt visszhangzik is. Szóval NO SZIRÉNA, PLÍZ! :o)

- Vettem bánatomban 2 leértékelt DVD filmet az Alexandra könyvesházban, Steven Seagal főszereplésével a Nico-t - ez a film még hiányzott a Seagal-gyűjteményemből -, és Wesley Snipesszal a New Jack City-t. :o) Még nem néztem meg őket, de megvételük kissé megnyugtatott, mint valami erre kiagyalt orvosság, csak mellékhatások nélkül. :o)

- Nem rég, egy-két napja, azaz egészen pontosan tegnap pedig örömmel vehettem tudomásul, hogy kiolvastam Dougles Adams - Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvet három nap alatt, még mielőtt moziban megnéztem volna a filmet; még most sem láttam, szerettem volna megnézni azzal a személlyel, aki miatt most a két DVD-t vettem...

Szóval ezek történtek.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem járás közben kicsúszik a fülemből a fülhallgató, pedig nagyon szeretem kedvenc zenémet az utcán, menet közben hallgatni, e kicsúszás kissé idegesítő.. Mi a megoldás?? :o)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat