Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

máté naplója


.máté. [159914 AL], gazdája máté
A nyomozás....:D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/159914
A nyomozás....:D

....Helloka....



Nem olyan vitzes ez a dolog.... Kurt Cobain-röl keresek infókat....és elég gáz h a "félreinformált média"mikeeet közölt....
ittvannak...ha szereted a NIRVANA-t vagy csak Kurtöt....lécci olvasd el!!!
AMIT SOSE MONDTAK EL:

COURTNEY LOVE EGY VÁLÁSSAL SZEMBESÜLT
Kurt azon volt hogy elhagyja Seattle-t és feleségét, amikor holtan találták.

Courtney tudta, hogy Kurt el akar válni tõle. Hetekkel a halálát megelõzõen, megkérte az ügyvédjét hogy keresse meg neki a "legaljasabb, leggonoszabb válóügyvédet" akit csak tudott.


VALAKI HASZNÁLTA KURT HITELKÁRTYÁJÁT
Kurt egyik hitelkártyája hiányzott, amikor a holttestét megtalálták.

Valaki megpróbálta használni a hiányzó hitelkártyát miután Kurt meghalt, de a kísérlet félbeszakadt amikor a holttestet megtalálták.


COBAIN AGGÓDOTT AZ ÉLETÉÉRT
A helyszínen talált vadászpuskát AZELÕTT vásárolták, hogy Cobain elhagyta a rehabilitációs központot, NEM AZUTÁN hogy megszökött onnan mint ahogy azt a félreinformált média állította.

A puska tele volt töltve három lövedékkel. Önvédelem, és nem öngyilkosság céljából vették és töltötték.

A rendõrség állítása szerint nem voltak tisztán kivehetõ ujjlenyomatok a puskán!

Az igazság az, hogy május 6-ig meg se vizsgálták ujjlenyomatok után kutatva, közel egy hónappal a holttest megtalálása után.


NEM VOLT "BÚCSÚLEVÉL"!!
A rendõrök által a helyszínen talált irományt egybõl "búcsúlevélnek" nyilvánították. A rendõrségi jelentés azt állítja, hogy "kétség kívül Cobain írta a feleségének és a lányának, amiben elmagyarázza, hogy miért ölte meg magát."

Csakhogy ezt a levelet Kurt nem a feleségének és a lányának címezte és semmit sem mondd az öngyilkosságról! Ezt a levelet Cobain világosan a rajongóinak írta, hogy elmondja nekik hogy kilép a zeneiparból. Mindössze egy rövid lábjegyzet szólt Courtney-nek és Frances-nek és ezeknek a soroknak a kézírásának valóságát számos írásszakértõ megkérdõjelezte.


COURTNEY BIRTOKÁBAN VOLT EGY MÁSIK LEVÉL IS AMIT TITOKBAN TARTOTT!
Courtney birtokában volt egy másik levél is, miután Kurt holttestét megtalálták! NEM BESZÉLT SENKINEK errõl a második levélrõl egészen egy Rolling Stone magazinnak adott interjúig több hónappal késõbb, amikor információk kerültek napvilágra az interjú alatt.

A másik levél, amit Courtney titokban tartott, tisztán értelmezi a helyszínen talált levelet. A "második levélben" Kurt kereken kijelenti hogy elhagyja Courtney-t és Seattle-t. NEM akarta elhagyni ezt a bolygót!


COBAIN-T A HEROIN HALÁLOS ADAGJÁNAK HÁROMSZOROSÁVAL INJEKCIÓZTÁK BE!!
Cobain vérjében a heroin-szint 1.52 mg/l volt. Ez legalább 225mg heroin beadását jelentené, ami a halálos adag háromszorosa még egy kemény drogosnak is! A Diazepam nevû gyógyszert szintén megtalálták Kurt vérrendszerében.


NYILVÁNVALÓ KÉRDÉSEK:
1. Ha Cobain a halálos adag háromszorosát adta be magának heroinból, miért kellett MÉG egy vadászpuskával fejbelõnie magát, hátrahagyva a kislányát - élete szerelmét - egy horrorisztikus képi emlékkel? Miért nem ment csak egyszerûen "lefeküdni" túladagoltan és soha fel nem ébredni?

2. HA Cobain a heroin halálos adagjának háromszorosát adta be magának, LETT VOLNA még ereje felemelni a puskát és fejbelõni magát? Nem vált volna azonnal cselekvõképtelenné?

A Cobain vérében talált heroin adagból kiindulva, elõzetes kutatások azt mutatják, hogy azonnal cselekvõképtelenné vált volna. Nem tudott volna felemelni egy puskát. Nem tudta volna meghúzni a ravaszt!


TOVÁBBÁ...
Cobain nem volt a szobában elbarikádozva, mint azt a félreinformált média állította.

A zsámoly, amely állítólag be volt ékelve az ajtóba valójában azelõtt a két nyitott ajtó elõtt volt, amelyek a balkonra vezettek.

Cobain nem hagyta elöl a jogosítványát azonosítás céljából, mint azt a félreinformált média állította.

A helyszínre érkezõ elsõ rendõr megtalálta Kurt csukott pénztárcáját, kinyitotta hogy kivegye a jogosítványt és hogy felmutassa hogy lefényképezzék.


A TÉNY AZ...
A rendõrségnek és az orvosszakértõknek nincs semmi törvényszéki bizonyítéka, amely azt bizonyítaná hogy Kurt Cobain halála öngyilkosság volt. Másfelõl, lényeges mennyiségû bizonyíték van a gyilkosságra.

A hivatalos döntés, miszerint "öngyilkosság" történt, egyszerûen el volt sietve, amely végsõ soron ahhoz vezetett, hogy sokan öngyilkosak lettek, mert úgy tudták hogy bálványuk is az lett.

Ahogy figyelmesen megvizsgálja ezt az aktát, rá fog jönni hogy sokkal több esemény veszi körül Cobain halálesetét, mint amennyirõl tudott.

Mára ennyi...ez elég tömör...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat