Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Marietta naplója


[.cool.girl.] [155367 AL], gazdája Marietta
2005. augusztus 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/155367
2005. augusztus 3.

Remeg a hangom mit a fejembe hallom ez az a vágy ami most kár hogy él ez az állando hiány lett a mérv ado irány ahová örökre elkisér.Eltünt a bizalom magamat kiadom.Eldölt a nyugalom oszlopa maradok sebesült húsomba belesült az elégült esküm pár szava. Öszintén szólni senki nem tudot még egyszer az életbe szeretni szertnék.Hinni akarok de egyedül vagyok jó volna veled még.Öszintén szólni senki nem tudot még egyszer az életbe szeretni szertnék.Hinni akarok de egyedül vagyok jó volna veled még.
Fájdamat szülök ahogy érzem a döhöt mindig is szörnyeteg maradok de boldoggá teszlek amig félvárrol veszlek amig szép szemedbe hazudok.Tud meg az igazat arcom a kirakat lennék a józság árusa bár tudom maradok sebesült húsomba belesült az elégült esküm pár szava.Öszintén szólni senki nem tudot még egyszer az életbe szeretni szertnék.Hinni akarok de egyedül vagyok jó volna veled még!
Remeg a hangom mit a fejemben hallom eltünt a bizalom magamt kiadom.Öszintén szólni senki nem tudot még egyszer az életbe szeretni szertnék.Hinni akarok de egyedül vagyok jó volna veled még.
Cupp mindenkinek!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat