Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

PLeNDiL naplója


Camel REVOLUTION [2648 AL], gazdája PLeNDiL
2005. augusztus 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2648
2005. augusztus 8.

Láttam többeket, hogy elkezdtek folytatásos kalandképregényt írni..:P
Most én is megpróbálom..sztem hamar kudarcba fog fulladni, de mindegy...szal amit az életről én a kis agyamban elképzelek, azt már úgyis leírtam, meg egyébként is mindegy már..minden mindegy...mélységes tisztelettel adózva a horrornak, mely felkarolt, és megmutatta, hogy végre nem tartozom senkihez, és óriási tisztelettel adózva legkedvesebb szereplőimnek(úgyis mindenki tudja mire gondolok)
Na szóval rohadthosszú bevezető után....Címe nincs...
Már megint elég nehéz volt fölkelnem.Az órát meg se hallottam.Igaz, elég későn kelek, de régebben annyira tudtam, hogy mikor kell felkelni, ma meg már semmi? Totális káosz van a fejemben. Pedig hogy elterveztem, hogy pörgősen fogok dolgozni...De ilyen ez a popszakma!
Gondoltam, elég pocsék lesz ez a nap is, de holnap már suli, ugyhogy csipkednem kéne magam, mert estére a hawerokkal valami jó kis nyárbúcsúztató bulit kéne csapni.Ezen felbuzdulva elkezdtem tárcsázni, bár csipás szemeim még alig működtek.
Végre végeztem! Azért jópáran leszünk, és ha minden igaz, ott lesz Ő is...ez most nem amolyan kanbuli lesz, mert az már olyan uncsi. Segítettem a szüleimnek pakolászni, közben találtam egy pár évvel fiatalabb képet rólunk...gndoltam ez még jólehet valamire. Gondosan fölraktam a polcomra, oda, ahol eddig egy II. világháborús repülő volt, de ez most nem lényeges. bevásárlásnál úgy intéztem a dolgot, hogy a bulira is tudjak vinni kaját, mert azt én vállaltam magamra..gondolom, a többiek sok piát hoznak, mert nem bírják megállni, hogy ne igyanak. Na mindegy. Természetesen kezdett sötétedni, én meg készülődtem a partihoz: a kaját összeraktam, amennyire tőlem telt, és felpakoltam. Indulás után furcsa érzésem támadt, olyan, amit nem tudok megmagyarázni....út közben jó hangulatom volt, de az egyik sarkon sziréna, mentők.Odasiettem, mert úgy láttam, a rokonomék szomszédjánál álltak meg. Odaérek, de csak egy tetemet látok, meg egy vérző fejű fiatalt. Mint később kiderült, valami nagy dög(a rokonom biztos :D) széttépte a kutyájukat..szegény pára! Láttam, a fejenagyjából megmaradt, de a bordáit, mint valami műanyagot széthajtogattak, hogy a belső részekhez hozzáférjenek. Igen komolyan bánhatott az illető a szerszámokkal...a gyerek meg azt állította, valami bestiavolt, de elkergette, viszont egy gyökérben megbotlott, és bevágta a fejét. Mit sem törődve(azért lelkileg foglalkoztam még vele) ezzel, folytattam utamat, kisvártatva meg is érkeztem a "bázisra", ahol már vártak a skacok.Végre jó zene szólt, és mivel eléggé elhagyatott részen volt, nem kellett félni a szomszédok rohamától. megérkezésemkor rögtön köszöntöttek, és azonnal beszédbe elegyedtem velük. De várjunk csak...hol van Ő?
Áhh..látom, épp CsZ fűzi..akkor én már oda se megyek :((
Már kezdett oldott lenni a hangulat, amikor kintről a liget irányából hangokat hallottunk....folyt.köv!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat