Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Én vagyok naplója


Jégszív [66364 AL], gazdája Én vagyok
2005. augusztus 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/66364
2005. augusztus 24.

Hát mindjárt eldurran az agyam. Az emberek tényleg ilyen ostobák????
Egy továbbküldnedő levelet kaptam imént mailben.
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Hogyan veszítsünk el Telefonon 20 perc alatt 36ezer Forintot?
2005.07.27
Sajnos nagyon is egyszerű a megoldás!!!
Csak kapcsoljuk be a Tévénket, és hívjuk fel bármelyik TV csatorna Telefonos játékát, ahol 06 81 -es számot kell tárcsáznunk...
A hívásnak percdíja nincsen - ahogy erre nagyon kedvesen fel is hívják a figyelmünket - CSAK 300Ft-ba kerül... így hát ne rettentsen el, ha egy automata fogadja a hívást és bejelenti, "sajnos nem került adásba" ...tárcsázzunk ismét!
Mi kipróbáltuk, 2 perc alatt 12-szer lehet felhívni valakit, ennyi idő alatt "épül föl" egy mobiltelefonos hívás.
Na jó... mielőtt nagyon belelkesednénk... jobb ha tudjátok, hogy ez a 2 perces "játék" -12db 300Ft-os hívással - végül 3.600,- forintunkba került... Ez még nem olyan vészes...de aki 2 perc alattnem nyer, az nem bír megállni...
Nyerjünk sokat, avagy kettőn áll a vásár?
Nade Hogy lesz 300 Ft -ból 3.600 sőt 108.000 Ft?
Mint említettük, 300Ft a hívás díja. Eddig szokott eljutni ráfizető telefonálóink agyáig a sokszor elhangzó infó. Na de aztán jön a nagy pofáraesés... Ugyanis NEM CSAK AKKOR kerül kiszámlázásra a 300Ft ha bekerülünk a játékba és cseveghetünk a pergőnyelvű játékvezetővel...nem bizony... minden egyes KAPCSOLT HÍVÁS esetén 300Ft kiugrik a tárcánkból!!!!
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
És így tovább... szidva a tévécsatornákat, hogy szédítik az embereket.
KÖNYÖRGÖÖÖÖÖÖM!!!! Ki van írva, hogy a hívás, ill. az SMS díja mennyi. Ki az a fasz,aki azt hiszi, hogy csak akkor kell fizetni ha adásba kerül? Aki ennyire barom, az meg is érdemli a sorsát, és ne már a kereskedelmi televíziózás legyen ezért a hibás.Sok mindent rájuk lehet fogni, de ez ne már az ő hibájuk legyen, és az se, hogy a magyarnak Győzikére van ingerenciája :S ők csak kielégítik a keresletet. Amit persze ők gerjesztettek, de ha a kutya nem nézné győzit, akkor nem feccölnének bele lóvét. Erről ennyit.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat