Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Én vagyok naplója


Jégszív [66364 AL], gazdája Én vagyok
2004. október 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/66364
2004. október 5.

Hiányzik... pedig nincs 24 órája, hogy elköszöntem Tőle.

Ma tiszta zizi és feszült voltam (bizti PMS),nekimentem az asztaloknak (jó kis lila tiplik lesznek a combomon), összekaptam a csetes kicsifijammal, minden idegesített. Idegesített, hogy reggel a metrón a teknősbékák hátizsákja mind az én hátam/derekam nyomta.
...hogy a főnöknőim a gyerekeik szerelmi életét tárgyalták, mindezt pár decibellel hangosabban, mint kellett volna. A saját gondolataimat se hallottam, nemhogy a munkámra oda tudtam volna figyelni (inkább hazahoztam, hogy nyugiban megcsináljam).
...hogy hazafelé az összes nyanya előttem totyogott kikerülhetetlenül.

Napközben az Ő fotóját néztem, és akkor kicsit lehiggadtam. Aztán kezdődött minden elölről. És veszett mód hiányzott egész nap. Nem túl rég ismerem, de belém ivódott.
Van egy film, az Édeshármas. Egy koleszban egy szobába kerül 2 fiú és egy lány. Helyes kis szerelmi 3szög. A lánynak az 1.számú fiúka tetszik, a egyeskének ketteske, 2.sz fiúka meg a lányt szeretné... így aztán hármasban érzik jól magukat. Aztán vége lesz a tanévnek, és szétszélednek. Akkor a meleg srác azt mondja: Furcsa, hogy mennyire bele tud ivódni egyik ember a másikba, aztán egyszer csak eltűnik az életedből.
Aki most ívódik belém, remélem soha nem tűnik el az életemből.Sőőőt! Azt szeretném ha egyre nagyobb szerepe lenne, és nekem is az Ő életében.

Rettegek, nehogy elszúrjam. Nehogy ezt is elszúrjam...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat