Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Metallica*** naplója


Golyhos [8498 AL], gazdája Metallica***
2005. október 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/8498
2005. október 25.

nos.
először is tanulnom kéne. de mivelhogy, tegnap csepelen voltam próbálni, épp ezért elég időm maradt arrautazás közben, h tegnap is tanuljak, tehát már egész jól állok. most bevágom az 1-8as főőutaknak a fontosabb és nem ofntosabb csomópontjait és állomásait, mert elvileg a topográfia már afejemben van, és utána már alán minden megvan, kivéve a balaton 16 városa, de az is menni fg. ja meg a dombságok. halleluja. leglább a vizrajzto is tom már, meg a környező országokat.
szerencs, h nem tegnap irtam ide, mert csak kész tragikum lett volna. hogy lehetek képes 3 vonatot lekésni 1 nap alatt, meg egy hévet, meg még Isten tudja mit. még szerencse, h haszaértem éjfélre.
Furcsa érzés futott át rajtam, mikor csepelen vártam a hévet, fülemben szólt a bikini, és kicsit elgondolkodtam az élet dolgain. nem tudom miért, de nagyon szép este volt, a bikini pont passzolt a hangulatomhoz. figeltem, ahogy mindenki siet a dolgára, a 16éves korosztálytól a 80ig mindenki megtalálható volt. senki nem vette észre, h figyelem, épp ezért volt jó. láttam egy gondviselt arcú anyát, akinek a gondjai siznte kiültek az arcára, egy báácsit, aki találkoztt a bartaival véletlenül, nagy darab kopaszt, és még sok másmilyen embert. eszembe jutott, h szoros szálak fűzhettek volna csepelhez, és lehet, h naponta arrafelé jártam volna. nem tudom miért, de nagyon szép pillanatok voltak, ahogy kicist leálltam a nap rohanása után, és csak belemélyedtem a saját gondolataimban, és észrevettem a legapróbb dolgokat is, amik körülöttem történtek. nem hallottam hangokat,csak zenét, és igy mindent el tudtam képzelni, h ki mit mond, és mi történhet. szép este volt...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat