Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csibe naplója


Gothal [38356 AL], gazdája Csibe
2005. október 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/38356
2005. október 31.

Mi ez az egész????!!

Életnek hívjuk.. Mi. Emberek. Képesek vagyunk létrehozni és elvenni. De! Ez csak egy elnevezés... mi valójában??? Fizikai vagy lelki állapot?
Botor dolog elhinni, hogy tényleg képesek vagyunk TEREMTENI.... Alkotni tudunk...már meglévő anyagokból...formailag újat összeállítani.
Mondják és hiszik, Isten az embert saját képére formálta... hát persze.... apróbb eltérésekkel és nagyobb hiányosságokkal.. De őszintén, zavar ez valakit is??????

Tehát élet.... nem örök.. és ettől (kellene, hogy) szép (legyen).
Azonban akiknek nem szép, öröknek tűnik.... Akiknek pedig szép, nem az időt mérik.... Furcsa...

Éjjel azzal feküdtem le, hogy az álmomból akarok választ kapni.. Megtörtént.... Döntést hozni, választani, másnak (nem szándékosan) fájdalmat okozni a döntéssel sosem kellemes... De mindenki így él.... Újabb isteni vonás az emberben.. Rendelekezik másk boldogsága felett.... rövidebb-hosszabb ideig... A sajátjáért viszont ritkán csak önmaga a felelős....
Sok kis istenség vív hosszú arcot egymással a Földön.... A kimenetel pedig.... Tulajdonképpen mindegyik fél számára kielégítő, és mindig találnak maguknak más, saját képükre átformáladnó kis istenségeket..

Ahogy mi is találtunk már... Megleltük a saját tükörkép istenségünket... Formálnánk.. de nem megy, hisz olyan, mint mi... És mégsem szeretjük azt a tulajdonságát... Mégis akarjuk.. így akarjuk.... önmagára az ember nem haragszik, mert az neki nem jó... Tehát nem haragszik a kis tükörképistenségre sem, hiszen saját maga az.... Akkor meg miért nem próbálnak meg békében élni, addig, amíg boldogok, és nem nézik az idő múlását? (11 hónap:D)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat