Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csibe naplója


Gothal [38356 AL], gazdája Csibe
ó JEE

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/38356
ó JEE

Nyilvánosan naplót vezetni nem is olyan könnyű dolog.. persze biztosan vannak, akik elolvassék napotna, mit pötyörészek ide be, de abban is biztos vagyok, hogy olyanokat is cipel a hátán a Földünk, akik még nem is tudnak róla, vagy épp tudnak róla, de magukat erőltetve nem olvassák el, az esetleges fájdalomtól félve..Nos. Rengeteg dolog van, ami fájni képes. Testünk egyes részei.. ÉS vannak olyan történések és szavak, melyek ezeket a fájdalmakat kiváltani képesek.
Ha valaki lezárt egy utat, elvett egy lehetőséget, vajon miért fáj neki látni? És ha nem lát, akkor miért kell neki tudni? Ezt sose fogom megérteni.
Nem azért mert nem akarom, hanem mert nem tudom. Ilyen szempontból inkább hagyatkozom az ösztöneimre... S ha valakit/valamit látni akarok, hát elintézem magamnak. No sebaj..

Ja, köszi, hogy hívtál, picit jobb lett.... ;) Akartam valamit küldeni, csak pont kiléptél.. pedig biztos örültél volna.. Na majd legközelebb...:)

Mindenkinek: Most pár napig csak akkor leszek msn-en, ha valaki engem arra megkér... :) Úgyhogy ne legyetek restek a telefonhoz nyúlni, s egy sms-t megereszteni nekem.:) 5 percen belül gépnél vagyok, s beszélhetünk csöppet. Vonatkozik ez mindenkire. Szilárd, Rád nem, mert te úgysem olvasol tevenaplót, meg úgyis csak azt akarnád bejelenteni, hogy voltál boltban..De ehhez nem kell msn, ezt ki tudom találni magamtól is. :) szal Te ne írj..:)

Most pedig egy hatalmas cuppanós, osszátok el és be..

CSááááááááááááááááááááá

(remélem más is utálja ezt az elköszönést, nem csak én:))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat