Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

:-) naplója


Mc Juci [207670 AL], gazdája :-)
nem tom:D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/207670
nem tom:D

nem tom..szentem cerelmes vok..de ki tudja..:))))
,,Van aki könnyen kapja meg azt akit szeret, van aki sír és szenved. Van aki könnyek nélkül tud feledni, van aki meghal, mert igazán tud szeretni." ,,Kinézek az ablakon, s látom a holdat ragyogni, érzem a könycseppet az arcomon lefolyni. Ha itt lennél, s megkérdeznéd mi bajom, annyit felelnék Hiányzolo nagyon!"


,,Fogyóhold sápadt fénye kúszik be az ablakon, tüzes csókod perzselését érzem ajkamon: Gyengéden simogat a kezed, veled szeretnék ébredni mindig csak veled!"

,,Ha leszáll a holdas éj homálya, s kisszobádban lehajtod fejed, jusson eszedbe van, egy szív, aki igazán szeret."
,,Szeretném, ha mindig itt lennél mellettem, átölelnél, s azt mondanád Szeretlek! Szeretném érezni ajkadon édes csókodat, s végigsimítani gyengéden selymes arcodat! Szeretném ha két szép szemed mindig láthatnám, ha mindig érezhetném szíved dobogását. Szeretném érezni tested melegét, hozzád simúlva érezni szíved szapora verését. Szeretném, ha átölelnél, s magadhoz szórítanál és nem engednélek el egy életen át! "




,,Egyetlen pillanat alatt el lehet jutni a gyermekorból az érett felnött korig, mindössze azt kell felismerned, hogy más emberek érzései éppoly fontosak, mint a sajátjaid"




,,Életed útját magad választod, Válassz hát úgy, ha egyszer elindulsz nincs már vissza út." Valaha Te is voltál, én is voltam. Külön –külön csak, mint a képzelet, de ma már elképzelni sem tudnám az életem Nélküled, csak Veled!

Tudnod kell, hogy Tied a szívem, elcsented, de vissza nem kérem, s mert szív nélkül élni nem lehet, cserébe elhoztam a tiedet!



Szemed csillogása,

Mosolyod ragyogása, szívemben

Az örök boldogság forrása.

Forró szellő suhan keresztül testemen,

S suttogja, hogy TE VAGY AZ EGYETLEN!
Ha álmodom,nem tudom,hogy mi a jó és mi a rossz,ha álmodom nem tudom,hogy mi az álom és mi a való.Ha álmodom nem tudom mit miért teszek csak azt remélem ott,veled leszek.


Ha este kinézel az ablakon,keresd az égen a legszebb csillagot.S,ha azokra gondolsz,akik téged szeretnek,gondolj rám is mert én is szeretlek.


Kinézek az ablakon,látom a Holdat ragyogni,érzem a könycseppet arcomon lefolyni.Ha itt lennél és megkérdeznéd,mi a bajom,csak annyit mondanék:hiányzol nagyon!!!


Keresek egy tökéletes párnát.-Azt hiszem,hogy valahol a tiéd mellett van.


Ülök a tóparton és nézem a vizet,várom a pillanatot.amikor újra látlak.Tudom messze vagy nem lehetsz itt velem,de olyan jó lenne ha itt lennél mellettem!!!


Ha lemegy a Nap és feljön a Hold,a távolból valaki rád gondol.Nézi az eget s reméli hamarosan melletted lehet.


Nem tudok aludni,remeg a szívem,hiányzik,hogy kezed kezemhez érjen.Riadtan ébredek,merre vagy hol lehetsz.Megnyugszom csak mond,hogy szeretsz.


Csendes éjszakában elkerül az álom,minden porcikámmalé Te utánad vágyom.Suttog a némaság ábrándos meséket,azt súgja,halkan:látni szeretnélek!!!


Hiányzol mint testnek a vér,szinte éget,hogy nem vagy az enyém.Hozzád repülnék,mint egy gondolat,hiányzik minden ami Te vagy!!!


Reggel nem tudok enni mert rád gondolok
Délben nem tudok enni mert rád gondolok
Este nem tudok enni mert rád gondolok
Éjjel nem tudok aludni mert éhes vagyok!
:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat