Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ceratites naplója


Sven Hannawald [227002 AL], gazdája Ceratites
2006-01-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/227002
2006-01-17

Mar egy hete ujra itt! :) / :(
Tovabbra is jo a csaladnal es a csajokkal is ujra felvettem a kapcsolatot, ugyhogy nem panaszkodhatom... Vagy ha nagyon muszaly:
Vasarnap voltam moziban -eletemben elöször egyedul-, egy siugros filmet neztem meg, azaz Matti Nykänen-röl egy eletrajz alapu filmet.
Csalodtam magamban es egy kicsit a filmben is. Magamban azert mert egy mukkot sem ertettem belöle, pedig azt hittem tudok mar annyira finnul hogy legalabb felmondatokat ertsek, de nem... :( A filmben pedig azert mert azt hittem több siugras lesz benne, de csak egyetlen egy ugrast mutattak. Amugy vicces lehetett mert a többi ember sokat nevetett a teremben. :)
Bar tudnek mar jobban....
Siugrani is mikor jutok mar el? Tegnap felhivtam a siegyesulet elnöket, mert csak az ö telszama volt az oldalon, de nem tudta mikor vannak most pontosan az edzesek, de azt igerte megkerdezi. Hat erre kivancsi leszek! Telnek a napok es meg sehol sem vagy azoktol a dolgoktol amiket elterveztem, es ez egyre feszultebbe tesz. Remelem hamarosan beindulnak a dolgaim es akkor happy leszek!
Heippa hei!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat