Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lilla naplója


Liluuu [50809 AL], gazdája Lilla
majdnem 2hónap után

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/50809
majdnem 2hónap után

nem is tudod, mennyit segített rajtam az a pár sms, amit éjjel kaptam. biztos nem így szántad. biztos azt hiszed, hogy én már régesrég elfelejtettelek mint szerelmet; hogy ugyanúgy készen vagyok barátkozni.
igen, neked könnyebb. csak azt ne mondd, hogy ez eddig eszedbe se jutott...oké, hogy nálad önzőbb embert nem ismerek(mégis szeretlek), de azért ezt nem tudom elhinni. te hagytál el, gyakorlatilag egy napig sem voltál egyedül, sőt. két lány is szeret téged... nekem a világon senkim sincsen. kiadni magamból nem tudom, már nem is akarom. minek másokat nyaggatni vele. úgyis fölösleges. úgyis mind utálnak téged.
feldühítettél. mindig hagytam magam és a nézeteim megsemmisíteni. ma nem. remélem ugyanannyira fájt, mint nekem. szeretlek, mégis ezt mondom. azt hiszem segítettél átbillenni. el foglak engedni. miattad. mert nem akarod megérdemelni. pedig én ezek után is hagynám magam...
és lehet hogy én vagyok a pitsa, amiért nem tapsikoltam annak, h "nagyon boldog vagyok, nélküled." de azért coño...
jó h boldog vagy. de ettől én nem leszek. tényleg jó, h így érzed, hisz mikor elváltunk, nem voltál túl meggyőző erről. akkor még reménykedtem. de most...most már nem is akarok.
tegnap összepakoltam a szobámban - mondhatni véletlen. (nincsolyan) jobb így, h már nincs a poszter a falon, az Á is felkerült a polcra, letakarva. bár tudom hogy hol vannak, mégis jobb.

nem tudom mi lesz iván.
nem tudom te hogy gondolod azokat, amiket írtál. tényleg ilyen egyszerű lenne? nem tudom.


nincsen már borsó meg a héja...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat