Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zit naplója


Dr. Zuzi [119070 AL], gazdája Zit
2006-06-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/119070
2006-06-14

hali!
valószínűleg aki volt a 2006-os erdei suliban szigligeten már csak amikor lepereg az életük akkor emlékeznek vissza a szép napokra..mindig másnapra halasztottam a leírását és holnapután (pénteken) már újra.. Horvát o. Rab sziget már a szállásadó is kidobott :D persze ezt finoman közelte hogy nem érjük meg neki ezért most kemény 5 házzal arrébb leszünk:P
3 hét a távollét...:(
de tök jó ez rímel!!!!!!!:D
szóval megpróbálok valamit felidézni az erdei suliból:
hétfő (monday hogy gyakoroljam az angolt mert pirospontocskáimból megkaptam évvégén a 4-est király!!!)
szállások elfoglalása és "farokfogó" mindenkinek le kellett hozni egy zoknit a gatyójába tűrni és menekülni az ötödikesek elöl!!!
(mi kaptuk a legnagyobb erkélyű szobát a kilátás gyönyörű volt:))
kedd(tuesday):
kirándulás (az A-sok ofője vezetésével minden ötödik percben fordulás vissza nem jó fele megyünk)
asszem a Badacsonyba mentünk
mindenki hulla fáradtan mert mire magához a Badacsonyhoz értünk 1 és fél óra volt ezután fel a még egy magas lejtőn a szigligeti várhoz...de kaptunk ebéd előtt fagyikát:P
délután le a helyi sportpályára ahol volt strand röpi (én szar vagyok ezért beértem azzal a küzdelemmel hogy bejussak a boltba ami tovább tartott nyitva mint szokott a nagy bevétel miatt)
és egy szegény 5.B-s kisfiút kiközösítettek az osztálytársai és velünk (tanszobára ismerjük) volt el.(azóta is sokkal jobb a viszonyunk):)
szerda(wednesday):
(buszos kirándulás mint előző évben)
voltunk a Bivaly rezervátumban (simogattam bivalyt) találkoztam Muki vidéki kitömött rokonával (Muki = a szomszéd róka) és el kellett olvasni az érdekes tudnivalókat mert délután feladatok voltak.
Kis Balaton körbejártunk és biosz tanárunk csak magyarázot magyarázot és magyarázot (itt helyben is kellett feladatokat megoldanunk) belenyúltam a vízbe de elég hideg volt!!! :S :(
végül Keszthely ahol voltunk egy múzeumba ahol mindenki letámadta a wc-t (ahová be kellett volna dobni 20 ft-t)és egyedül 3-an dobtunk be kb. 20 lányra 60 ft-t..
CSIGAPARLAMENT (yeahhhhh!) annyi volt hogy egy 80 éves néni 11 évig kirakta csigákból a parlamentet.:D :) de aranyos tőle..
aztán 30 perc szabad mászkálás!
(fagyin, csokin, chipsen (ettünk egzotikus chipset ami gyömbér, petrezselyem, kókusz és ilyesmikből állt), gumicukron éltünk)
amikor hazaértünk vettünk vízmintákat és VELEM fotózták le ahogy fogom az egyiket (valaki szerint nagyon idétlenül néztem ki:((((( )
és este egyik osztálytársunkat elvitte a mentő..szörnyű volt látni begördülni a mentőautót..(persze neki rosszabb lehetett)
aztán azon drukkoltunk hogy ne vigyék be estére a kórházba de két lábon kijött az autóhoz és elvitték...
csütörtök (thursday):
kirándulás aaaa.....:S hova is? szal valahova..
délután újra a sportpályára ahol már kevesebben de mi kitartóan újra bementünk a boltba. és fejjel lefelé lógtunk a rúdon :P + 2 valaki megvárt 2 ötödikest mert akit kiközösítettek őt szekálták:(
péntek (friday):
csomagolás a többieknek!!! mert mi már este bepakoltunk lényegileg!
ebben a 4 napon szinte mindennap 2 órát az UNO-zás foglalt le:) felmentünk fagyizni már lazán az emelkedőn és nagyon jókat beszélgettünk. ebédeltünk és vitte a kis teherautó a nagy csomagokat..
mi pedig jó sokat a tűző napon gyalogoltunk az állomásig… de azért jó volt ahhoz képest gyorsan megjött a vonatunk és szinte otthon is voltunk. a vonaton volt egy kis incidens de mára már semmi befolyása nincs.
jééé szinte emléxem az egészre! Bécs pedig csak 3 nap volt de gyorsabban felejtettem wow ezek szerint fejlődött az agyam?
holnap még lehet hogy írok utoljára de ha nem akkor szép időt mindenkinek és VAKÁCIÓT!
sziasztok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat