Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Panka naplója


lilabakancsos fekeTeve [22016 AL], gazdája Panka
közkívánatra... :P

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/22016
közkívánatra... :P

Kedves Naplóm! Látom, hogy amíg én nyaraltam, te hűségesen vártál rám. Szóval megérdemled, hogy leírjam: hogyan is telt nekem az a bizonyos három nap, amikor lementem a nővéremmel (Kati) és a barátnőmmel (Viki) Balatonszemesre.
Na ja... szóval mivel én olyan "jóóóóól" viselkedtem egész általános iskolai tanulmányaim során, ezért az év végén kaptunk a Vikivel egy nyereményt (ő is jó kislány volt... :P ;)), ami egy welness hotelbe szólt, Balatonszemesre. Katikám meg elvállalta, hogy elkísér minket, szal minden jól alakult.
The first day...
Reggel naggggggyon korán kellett kelni, és azonnal indulhattam is ki a buszmegállóba, ahol csatlakozott hozzám a pici kis Viki... természetesen a "legjobb" helyre bírtunk csak leülni, így alig fértünk el a csomagoktól. Útközben tisztára bepörögtünk... na ja...: mindig ez van, ha túl sok időt töltünk el egymás társaságában, hehe... :) Aztán megérkezett a busz Budapestre, ahol Kati várt bennünket. Innen vonattal mentünk tovább. Mondanom se kell, hogy nem volt ülőhelyünk, így a vonatban lévő wc mellett nyomorogtunk még legalább 8 emberke társaságában... Mondjuk... az egyik srác tényleg nagyon jól nézett ki... jaj neeeee... a szemei... gyönyörűek voltak... erővel kellett magam rávenni, hogy ne bámuljam (legalábbis ne feltűnően... hehe). Hogy ne unatkozzunk annyira, Vikivel elkezdtünk barkóbázni. De csak és kizárólag a kedvenc pasijainkra lehetett gondolni (ne értsd félre: volt, hogy olyan emberre gondoltunk, akivel soha nem találkoztunk, és soha nem is fogunk... viszont a mozivásznon jól mutat... :)). Aztán mikor már elég közel voltunk, Siófoknál leszállt egy csomó ember, így végre nekünk is volt ülőhelyünk, amit nagyon értékeltünk...
Hmm... aztán egyszercsak megérkeztünk... Olyan fél2 fele járhatott az idő. Elvileg 2kor lehetett elfoglalni a szobát... valójában azonban... :S Mindenestre annyit megtettek értünk, hogy megmutatták a welness részt, amit további "pár perc" várakozás után ki is próbáltunk, mivel még mindig nem kaptuk meg a szobánkat.
Először is beültünk a jakuzziba. KÉtféle volt: egy, amiben ücsörögni lehetett, és 3személyes volt, egy pedig olyan belefekvős, viszont csak 2 személyre. Egy ideig áztatódtunk, majd úgy döntöttünk, hogy belecsobbanunk a "benti medencébe", ami tiszta jég volt... :P Én hamar ki is jöttem, mert nem szeretek fázni... pontosabban... akkor még nem szerettem... hehe... :D
Aztán amikor kijöttünk a welnessből, szóltak, hogy kész a szoba. Eléggé messze volt a recepciótól (mármint a portától, ami egy másik épületrészben volt), de közben legalább meg tudtuk nézni az udvart. Volt egy nagy ebédlő, aminek terasza is volt, egy adag hinta... :P meg volt egy medence... későbbi sóvár pillantásaink tárgya...
A szoba mondanom se kell: pincehelyiség volt. Viszont egész pofás... :) Viki és én egy külön kis szobában voltunk, ami össze volt kapcsolva a Kati szobájával. Aztán úgy döntöttünk, hogy csobbanunk eggyet a kinti medencében. Inkább nem részletezném, hogy mivel töltöttük ott benn a vízben Vikivel az időt... *pirul* mindenestre én élveztem (rossz az, aki rosszra gondol... :P ;)).
Aztán jött... a vacsi... olyan finom vooooolt... egyszerűen... mennyei... málnakrém leves, húsleves, szezánmagos rántotthús, kukoricás rizs, görögdinnye, többféle saláta, és egy hatalmas gyümölcstál... wáó... :)
Aztán elmentünk sétálni... egy csomó béna bazár mellett haladtunk el, amiben nem volt semmi értelmes. Aztán kimentünk a Balaton partjára, ami olyan volt, mint egy képeslap, mivel pont akkor ment le a Nap... Mikora visszétünk, már hullák voltunk. Egy gyors tusolás, aztán pihi. Kati hamar elaludt, én meg Viki azonban fenn maradtunk, hogy... :) Hogy szórakozzunk, természetesen. :P :) Egypár embert megcsörgettünk, meg kibeszéltük a srácokat, megcsináltunk Viki újságjában egy teszte, ami azt álítja, hogy én meg a Viki alkotjuk a tökéletes párt... :P Aztán meg rémsztorikat meséltünk. Majd minden átmenet nélkül: elaludtunk.
The second day...
Már korán reggel fenn voltam: fél9kor. Tökéletesen aludtam, de csak én. A többiek panaszkodtak, hogy többször felébredtek, meg hogy alig bírtak újra elaludni. Amatőrök... :P ;)
A reggeli ha lehet ezt mondani még jobb volt, mint a vacsi: 2féle kenyér, 2féle kalács, 2féle zsömle, 5féle sajt, 4féle felvágott, 5féle lekvár, vaj, sült kolbász, tojásos galuska, tejbegríz, narancslé, almalé, kakaó, 8féle tea, és kávé. :) Pedig én igazán nem az az emberke vagyok, aki a hasának él.
Reggeli után rögtön vetkőtünk is, hogy mielőbb a kinti medencében lehessünk. Megint jól elvoltunk Vikivel. Kati közben kint napozott. Egy ideig lasztiztunk, majd egy rövid száradási idő után beültünk a hintákba, ami történetesen éppen a medence közelében volt. :)
Viki tegnap még panaszkodott, hogy nincs egy helyes pasi se a környéken... hááát... most megkapta... :D Két srác (valszeg két tesó) ugrott a helyünkre a medencébe. És rögtön vad labdacsatába kezdtek. Naneeee... olyan jól nézett ki... az egyik szőke volt, és kék szemű, magas, és karcsú (nem sovány! pont ahogy jól néz ki egy pasi), olajbarna bőr... :) A másikra nem annyira figyeltem, mert ez a szöszi (Patrik) teljesen lekötötte minden figyelmem. Nagyjából így nézhetett ki: barna, rövid haj, barna szemek, ő is magas volt, és karcsú (bár nem olyan izmos, mint az öccse), és neki is szép bőre volt (elvégre a fürdőgatyás viselet miatt sok részletet meg tud figyelni az ember... ;)). Míg én őket figyeltem *pirul*, Viki egészen másra összpontosított. A játékteremből kijött egy srác, és mivel annyira magára vonta Viki figyelmét, gondoltam én is megnézem. És jól tettem... :) Szőke, torzon-borz haja volt, amitől nagyon aranyosan nézett ki. És persze ő is magas volt. Nem kifejezetten az a helyes pasi, viszont nagyon ari volt... :) Nekiállt tollasozni az anyjával. Ráadásul pont a hintáink mögött. Mi meg cserébe meregettük a szemünket... hehe... ;) Amit egy idő után észre is vett... :) Egy kicsti zavarba jött, de azért aranyosan mosolygott ránk. És vhogy mindig a hintánk felé repült a tollaslabda... Az anyja meg is jegyezte, hogy vajon direkt üti e felénk, mire Vikivel azonnal hátrafordultunk, és sasoltunk (tudjuk ám, hogy kit hogyan kell zavarba hozni ;)). Ő csak elpirult, vigyorgott, de nem válaszolt egy szót se.
Aztán eljött az ebédidő...
:D Gulyásleves, gombakrém leves, a második túrós csusza volt, kétféle, meg vmi főzelék, és lecsós tokány. Ez így elég szörnyn hagozhat, de azért jó volt. Volt kekszes süti, meg saláták, és újra egy hatalmas adag gyümölcs is.
Ebéd utánra terveztünk egy balatoni strandolást, de sajnos eleredt az eső, így bementünk a welness részbe.
Először megint gyorsan bementünk áztatódni a jakuzziba, aztán meg bementünk egy másik medencébe, amiben ha elég sokáig ücsörögtél beindult pár "buzgár"... a medencében volt "vízi-sakk" is: használhatatlan, mert egypár figura elvándorolt... ezért Vikivel azzal szórakáztunk, hogy az osztálytársainkat jelképeztük egy-egy figrával. Mi voltunk a királynők. A haverok a többi jó bábu, a tahók meg a parasztok lettek. Hehe... volt, aki két parasztot is kapott tőlünk... :)
Aztán hossza unszolás után végül beleegyeztem, hogy bemenjek Katival és Vikivel a szaunába. Dögmeleg volt, és egyszerűen szörnyűnek éreztem... mindössze 4percig bírtam, aztán kijöttem onnan, és belemerültem a külön szauna utánra épített kicsi, de mély, hidegvizes medencébe, amit egyszerűen imádtam. Nagyon király volt. Bedörzsöltem magam hidegvízzel, aztán amikor a többiek kijöttek a szaunából, én átmentem a "jeges" medencébe, amit most nagyon élveztem. Egy csomószor átúsztam... :D Aztán megint hagytam magam rábeszélni az ücsörgős izzadós "játékra". Most azonban vittem magammal hideg narancslevet is. Így megdöntöttem egyéni csúcsom: 5 percig bírtam ki! Teljes 5 percig!!! Hihetetlen, nem? :) Utána még úszkáltunk egy db-ig, aztán Kati elment vissza a szobába, mi meg kipróbáltuk a kétszemélyes, fetrengős jakuzzit. Végül a hasunk kergetett ki onnan. :) Nagyon éhesek voltunk... mégis: mire befejeztük a vacsit, dugig ettük magunkat. Megint felsorolom a menüt, csakhogy irígykedj... :D
halászlé (:P), gyümölcsleves, grillcsirke, grillkacsa, grillpulyka, grillezett zöldségek, rillezett gomba, 4féle rétes, dinnye... :D mennyei
Most a teraszon ettünk. Ahol fel volt állítva egy pingpong asztal is... :) Legalább volt mit néznünk evés közben: a szöszi srác (Patrik) odajött a pinpong asztalhoz, és egyedül ott elkezdett trükközni az ütővel. Mi pont szemben ültünk vele... :) Nemtom, hogy nekünk ment e a "show", vagy csak úgy elszórakoztatta magát, de az tény, hogy elég sűrűn pillantott az asztalunk felé. Mi meg még sűrűbben néztünk őfelé... :D A kis, szőke félisten... ;)
Vacsi után még kintmaradtunk egy kicsit, így vol alkalmam megismerkedni a tollaslabdás srác hugicájával. ;)
Aztán bementünk, letusoltunk, és ment ki-ki a maga szobájába. Mi Vikivel nagyon jól elvoltunk. Vettem a közeli boltban egy libalapot Viki unszolására, és most azt cikiztük teljes erőbedobással... :) Volt benne pár... khmm... érdekes dolog, szóval volt mit olvasni. :)
Aztán lefeküdtünk aludni, én meg még egy ideig elszórakoztattam magam... :) (rossz az, aki rosszra gondol!!!! ez egy fontos mondás!) Aki kíváncsi erre, annak majd inkább elmondom msn-en. Nem akarom itt hirdetni, hogy milyen idióta vagyok... :D Viszont még egy darabig nem bírtunk elaludni, mert vkik kint éjszakai strandolást tartottak a medencében. Mi meg kimentük, és megnéztük, hogy kik azok. Hmm... kár, hogy nem a srácok voltak azok... :) Így inkább visszamentünk a szobába.
The third day...
Másnap reggel TÉNYLEG nagyon korán keltem, mert ki kellett költözni a szobából... :P Ezért már 8kor fenn voltam... :S ELmentünk kajolni (modanom se kell: isteni volt... :D), aztán gyorsan összepakoltunk, leadtuk a portán a cuccost, és rohantunk "strandolni". Szóval a kinti medencét vettük célba... de sajna már foglalt volt az a hely, ahol lasztizni akartunk... :D "Sajnos" már csak a medence partján volt hely, így tökéletes rálátásunk volt a vízben "pancsikálókra"... :) Akik mondanom se kell: a fiúk voltak. A Patrik, meg a Martin (a szöszi, meg a barna, ha így jobban tetszik)... ;) Éppen vízilaba-csatát vívtak a medencében, mi meg vigyorogva figyeltünk. Mondjuk mi is megkaptuk a magunk részét: folyamatosan le lettünk fröcskölve, és vhogy mindig odagurult a labda, ahol napoztunk... :D Viki szerint taplók voltak a srácok... de hamar megváltoztatta a véleményét, mikor látta, hogy hogyan öleli az öccsét magához Patrik... jaj neeeee... olyan aranyos volt. Soha nem gondoltam volna, hogy egy fiú így kimutatja az érzéseit mások előtt. Mindenesetre nekem bejött... :D Martin viszont... elég gonosz volt az öcsikéjével... nem engedte, hogy játszon velük, és amikor végül "gólt dobott", csak morgott, hogy ez nem ér, Patrik pedig megdícsérte "nagyon ügyes vagy"... Komolyan mondom: félisten... ;)
De aztán nem lett semmi... :P Bár az tény, hogy feltűnően sokszor pillantott felénk, mikor egy-egy "szellemes" dolgot mondott. De aztán jött az ebéd, utána meg már utaztunk haza... :( Pedig igazán maradtam volna még ugyanennyi ideig. :)
A vonatúton VOLT HELYÜNK!!! Ami jóóóó... :D Főként aludtunk... :P :)
Aztán megérkeztünk Pestre, ahol a kicsi Bali várt minket. Elvitt hozzájuk autóval, és sütött nekünk palacsintáááát... :D
Aztán Vikivel felszálltunk a buszra... hááát... a többi már inkább... hmmm... a többit inkább megkérdezi az, aki kíváncsi rá... :D Mármint, hogy a buszúton volt e vmi vagy ilyesmi...
Hát ennyi. újra itthon...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat