Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

everyone needs a guardian angel :) naplója


Kecskusztevusz [92579 AL], gazdája everyone needs a guardian angel :)
2006-09-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92579
2006-09-29

Hi!
asszem jobb lesz ha angolul írok :D, na jó nem, így is már besokalok az angoltól :). Kaptam egy 5-st igaz h a 3-om mellé :D.
Húú hétfőn írunk fizikából (szántó tanár úr :D) eléggé parázok, mer smit sem értek :)...de hát mire való a 7vége ha nincs mivel/kivel eltöltenem az időm, jó társaság lesz a fizika könyv is :D
A 7-en Kedves Zoe!-n éltem :), rájöttem h minnél többször olvasom annál jobb!

"A nõ átmeneti lény az ember és az angyal között." ugye milyen igaz? :P, a pasikra meg teljesen az ellentettje vonatkozik :D, na jó nem ,imádjuk őket is, kiv akit nem... :)
"Like this journey never ends, Like you're sent to me because i am sick to help me tolaret this. You are my angle!" /A walk to remember/
"Mintha ez az utazás sohasem végződne. Mintha téged azért küldtek volna, mert beteg vagyok, hogy segíts elviselni mindezt. Te vagy az én angyalom!" :)
Angolul sokkal szebb, de azért magyarul is cool!
És tényleg ebben a filen lehet igazán látni h vki mennyire szeretheti a másikat,és h a tetteinknek igeni s vannak következményei, jól meg kell gondolni mit cselekszik az ember mert azon tuánna már csak nagyon nehezen tud változtatni.


ÜdV: Kinga :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat