Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nóri naplója


Mr.Mandarin [86813 AL], gazdája Nóri
2006-11-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/86813
2006-11-17

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Huh. Na ez jól esett. Ilyen is ritkán van, hogy enniyre jó kedvem legyen. De csak az a fura h nem tom mitől! De ez mind1 végülis, mert az a lényeg h nagggggyon jó a kedvem!! Jeeeee. Jó azért nem vagyok teljesen hülye, de most ez van, és ez most nagyon jóóóóóóóóó!!!! HÉÉÉÓÓÓHÉÉÉÓÓÓ!!!
Kaptam egy 5-öst angolból!! De nem csak ezé van jó kedvem.Nem tom. Jaaj.
Ez a nap a tesit leszámítva jól telt, és az is csak azé volt nem jó, mert elég rosszul jáccottunk kosarat, és vesztettünk, de még előtte bemelegítésnek csúszkáltunk a lépcsőn a Barbival (ilyen is ritkán van) és szét ment a lábunk, de húúúúú de jó volt az is!!
Ja és még valami, ami másnak nem nagy cucc, de nekem igen. :
Kinyílt a virágom!!!! HUHÚÚ!! Már egy éve megvan, mert letört egy másikról, és gyökereztettük, és már elültettük, és tavaly is lett volna virága, csak az elszáradt, de most már sokkal nagyobb, és most van rajta 4 virágnak induló képződmény, és az egyik kinyílt, de reggel még nem volt, és hazajövök, és gyönyörű, és most tök boldog vagyok, annyira, hogy még nem is rövidítek nagyon, mint pl vok, meg h. Vége a mondatnak. Na de most megyek, és átragasztom a barátaimra is a vidámságom, és a nagy energia forrásomból is talán, mert állítólag túl sok bennem az energia, de azt tom, h (né, egy rövidítés) a Barbi ezé szeret, meg még nemtom ki. vagyis ezt mondták, mert ott beszéltünk technika előtt, és akkor csúszkáltunk a lépcsőn. Ja és a ................................... tök jó fej. De anniyra azé nem. :P ezt most kellett mondanom, de még sok mindent kéne, és arra nincs időm, mert már most is dumálgatok itten a Dórival, aki nem is agresszív állat, ez nem igaz, csak néha, de jó fej, és most vele dumálok, aztán majd reményeim szerint jön az Eszter is, akivel minden rocky után nagyokat röhögünk, tök értelmetlen dolgokon, és az marha jó, és tök jó, és ő is naggggyon jó fej, mert a legjobb barátnőm. De nem csak ezé. Na nem untatok itt mindenkit, így is érzem h nem bírom abbahagyni az írást, de ezt most kell. Jaj muszáj abbahagynom, vagy egész estig itt döglök majd. Pedig már este van. Tehát eddig. Na pápá. HiJEJKÖKKBVIHJFGJ... hihi. Jó nem tehetek róla, nagyon jól érzem magam! Na. Hellllóóóóóóóóóóó!!! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat