Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nóri naplója


Mr.Mandarin [86813 AL], gazdája Nóri
ketezerhétjúniushuszonnyolc

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/86813
ketezerhétjúniushuszonnyolc

Most már 2 hét is eltellt a szünetből, és voltunk a Balcsin, ahol ott volt az Esztőőőő, és jól el hülyültünk, meg tegnap is csináltunk olyan furi képeket az egyik bevásárló központban, (azé nem mondom meg h meik, mert az reklámozás lenne. hehe. :P) és és ennyi. De azokat úgy h ki volt téve egy nagy monitor, és onnan.

Tudtátok, hogy "A kávézás halálos dohányzást okoz."?
Ha nem, most már tudjátok. Ha meg igen, akkor nagyon múúú-veltek vagytok. Ez am. a suliban egy cigis előadáson volt kiírva. Tehát nem én találtam ki.
Most ez nem tom h h jutott az eszembe, de mien jó lenne ha minden tevének lehetne csinálni kis házat, amit amit belehetne rendezni mindenféle dologgal. És ott lakhatna, meg ilyenek.
Na mind1. ez nem is lényeges. Sőtt az egész nem lényeges. Egyáltalán miért jó az ha bárki belenézhet a naplódba? És mi értelme annak h én most ide írok és nem a saját magán naplómba, ami egy kis könyv? Miért kell mindenkivel közölnöm h mit gondolok? Most..kit érdekel? De aki megnézi az érdekli. Főleg ha eljutott idáig. Gratulálok. Egyébként is, most erre lehetne az a válasz h akor miért írtam ide, és mért nem hagytam a csudába. Azért mert kedvem van ide írni. De mért ide? Mért nem abba amit senki nem láthat. Talán azért mert nem írtam semmi érdekeset ill, lényegeset, amiről mások ne tudhatnának. Igen. Ez az.
Jaj az élet nagy kérdései!!!!
Teve legyen veletek! (vagy h kell írni...:P na pá)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat