Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kele naplója


Pupukele [31643 AL], gazdája Kele
2007-02-04 Macskajajjjj...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/31643
2007-02-04 Macskajajjjj...

Hát mi megünnepeltük...meg is van a következménye:-)
Itt vannak a majmok a fejemben, és boxolnak! :-) És milyen jól bírják...nem számít nekik boxoláscsillapító, ásványvíz, tea...de majd csak elfáradnak egyszer...de mikor??????
Ha lehetne, akkor most inkább kaméleon...nem macska...:-)
Majd folytatom, ha lecsillapodtak a majmok...

Még itt vannak a fránya majmok, de eszembe jutott, h. tegnap olvastam az arcfelvarrásról. Hát az valami undorító...a skalpolás jutott eszembe róla...ha nem leszek lusta leírom, h. zajlik.
Na most kipróbálok valami majoműző varázsitalt:-)

Ezek a majmok nagyon kitartóak...

Szóval...az arcfelvarrás komolyabb beavatkozás, és rendszerint általános érzéstelenítést igényel. A sebész először kétoldalt, a fülek körül ejt metszést. Jóval a fül fölött, a hajjal borított fejbőrön kezdi a metszést, folytatja a fül alsó részéig, majd ismét fölfelé halad a fül mögött. Utána vizszintes vágást ejt a fej hátsó része felé. A metszések legnagyobbrészt a hajjal borított fejbőrön húzódnak, így a visszamaradó hegek nem lesznek láthatóak.
Amikor a metszést befejezte, a sebész a vágás vonala alatt a bőrt gondosan elválasztja az alatta lévő zsírrétegtől. Az így szabaddá tett, megereszkedett bőrt fölfelé, a fej hátsó része felé húzza, ezáltal a nyaki izomszövet vékony rétegét megemeli és kifeszíti. A fölösleges bőrt levágja, majd a metszéseket összevarja.

Hát szóval akit ez nem rémiszt el...annak lelke rajta!
20 év múlva lehet én is máshogy fogom gondolni:-)

Bár a mellfelvarráson már elgondolkoztam...igaz még senki nem "panaszkodott"...csak én nem vagyok teljesen kibékülve velük...:-)


És abbahagyták a boxot...VÉGRE!!!!! már éppen itt volt az ideje:-)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat