Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

maki naplója


m@ki [207111 AL], gazdája maki
2007-02-14-valentájnz déy XD

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/207111
2007-02-14-valentájnz déy XD

hmm hun is közdjöm.. umm .. ooo ,,, _˛@/ őő xDD itt vagyok infó órán... és ő én lettem az első a szövegszerkesztésbe ..és őő XD $$$ŁŁßß;łłłäđĐ#{°·^~˛`°˛˛`´¸¨˝´˘~~äđ[ xD elvagyok XD majd még ma írok ide csak mist nem mert nincs kedvem XD de majd ja XD megyünk a valentin napos combinos villamossal :)
azt köll nézni h 2014-legyen ... *-) XD biztos röhej lesz gondolom teli lesz szivecskékkel a villamos stb XD amúgy 8:31 van .. :P és itt ül a Barbara mellettem :P meg a tanár is XD aki most épp iwiw.-en van xD hjajj kikéne vinni Andinak is a.. a könyvet.. hmm majd essssseeetleg ma... de nem akarok most kimenni Gyálra ..faluba XD komolyan mondom elkéne törölni ezt a valentin napot mert ha mindenki utálja akkor meg minek van? mondjuk én meg a karácsonyt nem szeretem.. de ez már mellékes .. :P [haha] biztos Gergő meglepi Lillát ma majd valamivel XDDDD LoL műásik téma : tiszta dzsuva itt az infóterembe a billenytűzet ... szettem még 1x se takarították tisztára ragad =/ nah mind1 most megyek mer kicsöngettek ;))




-- Délután...

Voltunk "szerelem villamossal" XD milyen cökci szívecskék voltak az elején XD azt nem is kaptunk szivecskés BKV-s csokit =( na mind1 XD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat